Вила Каја Вила Каја Вила Каја Вила Каја Вила Каја Вила Каја Вила Каја Вила Каја

Прекарахме безброй часове в проектиране и търсене на перфектните подови настилки, покрития, обзавеждане, най-удобни матраци и луксозно спално бельо и кърпи. Всяка стая има уникална гледка към планината.

Комфортът и стилът на вилата не свършват в спалните. Ще ви хареса нашият свеж и забавен декор в мазето през откритата всекидневна и трапезария. Отпуснете се на нашия плюшен диван, който се превръща в двойно легло. И двете места ще ви дадат фантастичен изглед към нашия 58-инчов телевизор. Когато вечерята е готова, разкошни маси за хранене и цветни столове ще паснат на цялата ви група.

Подробности

Безплатно ползване на сауна с душ. Безплатен частен паркинг за пет автомобила.

Подходящ за тиймбилдинг, групи, приятелски или семейни събирания.

Ние ще бъдем на ваше разположение 24 часа. Можем да организираме разглеждане на забележителности наоколо. За сигурност има камери, покриващи външни зони.

Разположена е в близост до всички ресторанти и магазини. Това е идеалното място за планинска ваканция. Възможността да имате гледка към планината ви позволява комфорт и релаксация.

Излизането е по-удобно, когато всичко е наблизо, нали? Клубове, ресторанти, молове и различни неща, които да ви интересуват.

Базовата цена обхваща до 8 души. Начислява се допълнителна такса от 30 лева на човек на вечер за повече след 8 госта.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Фросина и Никола Лазови
Фросина и Никола Лазови