Вила Када се намира в малката махала Фалковец, от която започват Белоградчишките скали. Северната й граница е част от природния феномен.

Под вилата минава една от най-златоносните реки в България - Стакевската. В реката се ловува и специалната черна мряна. В местността Орля до селото може да наберете билки и гъби и да се докоснете до уникалния чар на Предбалкана и скалите.

Фалковец се намира на 15 км от Белоградчик, на 50 км от Видин и 170 км от София. Вила Када е запазила духа си и е прибавила елементи на Рустикалния стил.Интериорът и е изчистен и артистичен. Навън може да се насладите целогодишно на външно джакузи и соларен душ, автентична пещ за печене на месо, кътове за барбекю и кафе. В отделна къща се намира напълно обзаведена кухня и уютна трапезария.

Вилата има три спални. Капацитета й е за шест човека. Във вилата, като комплимент за всеки гост се предлага минерална вода, кафе и чай. Има и още един специален комплимент - изненада, който подчертава българското гостоприемство.

Вилата предлага и четири сета от различни менюта, които нашия готвач ще приготви за вас. Подробности за менютата може да се намерят във нашия сайт или в пряк контакт с нас. Предлагаме ви и да ангажираме за вас личен готвач, който ще приготви всичко пред очите ви. Вила Када е насочена към хора, които ценят спокойствието, уюта, различното отношение и пълните удобства!

Местоположение:
Цялата вила: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Севдалина Димитрова