Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина Вила Калина

Вила „Калина“ се намира в красивото родопско село Момчиловци, само на 15 км от Пампорово, 13 км от Хайдушки поляни, 17 км от Националната астрономическа обсерватория Рожен, 90 км от Пловдив и на 230 км от София.

Разположено в средните Родопи, селото е притегателен център за гости от България и чужбина. Чистият планински въздух, запазената природа и подходящите условия за всякакви спортове превръщат Момчиловци в предпочитана туристическа дестинация за планински спортове. Насладете се на чудесните писти наоколо, карайки ски или сноуборд през зимата. Полюбувайте се на живописни гледки, докато се разхождате, ловите риба или яздите през лятото.

Вила „Калина“ е на два етажа. На първия етаж в общо помещение е разположен хол с трапезарията и кухненски бокс, който разполага с фурна за печене на цяло агне. А на втория етаж са разположени три спални. На всеки етаж има санитарен възел и тераса с изглед към връх „Снежанка“.

Местоположение:
Цялата вила: 3 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Калинка Ангелова
Калинка Ангелова