Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново Вила Къпиново

Минимален престой 2 дни.

При престой над 5 дни - цени по договаряне.

При настаняване се оставя депозит в размер, равен на сумата за нощувките, който се възстановява при напускане на вилата без щети.

Луксозна къща за гости в село Къпиново, разположено на по 20 км от Велико Търново и Елена. Къщата е напълно оборудвана с най-висок клас техника и посуда, за да направи Вашия престой истински незабравим.

Първият етаж представлява едно общо помещение с три зони - кухня, трапезария и всекидневна, както и баня с тоалетна.

Кухнята е оборудвана с хладилник/фризер, вградена фурна, стъклокерамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, тостер, еспресо машина и цитрус преса. На Ваше разположение са всякакъв вид чаши, халби, чинии, плата, купи, тави и т.н. Приборите за хранене и ножовете са от най-висок клас. Трапезарията разполага с разтегаема маса и столове за 10 души (има и 4 допълнителни стола по стаите), а камината допринася за допълнителния уют и комфорт.

В двора, точно срещу трапезарията се намира голямо барбекю.

Всекидневната е оборудвана с два огромни ъглови дивана (всеки от тях с функция за сън 120 х 180), удобни холни масички с табуретки, климатик и 48’’ Smart TV със сателитна телевизия и безжичен интернет. За да е пълно удоволствието от Вашия празник сме осигурили и страхотна активна тонколона с входове за SD card, USB flash drive и Bluetooth с мощност 600 W.

На втория етаж са разположени три спални и две бани с тоалетни.

Спалня 1 е най-малката от трите и е оборудвана с разкошна кожена спалня с размер 164 х 190, писалище, гардероб, кожен куфарник-ракла, климатик и 32’’ телевизор със сателитна телевизия. Спалня 1 ползва обща баня и тоалетна със спалня 2. Банята е много просторна и разполага с голяма вана.

Спалня 2 е просторна и светла. Тя е оборудвана с разкошна кожена спалня с размер 164 х 190, писалище, гардероб, кожен куфарник-ракла, климатик и 32’’ телевизор със сателитна телевизия, както и с разтегаемо канапе(120 х 180) удобно дори за двама възрастни.

Спалня 3 е тип en-suite със собствена баня и тоалетна. Тя е оборудвана с разкошна кожена спалня с размер 164 х 190, писалище, гардероб, кожен куфарник-ракла, климатик и 32’’ телевизор със сателитна телевизия, както и с разтегаемо канапе(120 х 180) удобно дори за двама възрастни.

От втория етаж се излизана на просторна покрита тераса със страхотна гледка към северните склонове на Стара планина и селото. Терасата разполага и с външно стълбище за по-удобен достъп до двора.

При желание, във всекидневната на диваните с функция за сън могат да се настанят до 4-ма възрастни.

Местоположение:
Цялата вила: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Диан Костадинов
Диан Костадинов