Вила Карина Вила Карина Вила Карина Вила Карина Вила Карина Вила Карина Вила Карина Вила Карина Вила Карина Вила Карина

Вила Карина е ново приятно място във Велинград, където можете да се отдадете на спокойна и сигурна почивка.

Вилата предлага интересна концепция за ултра ол инклузив почивка – такава, каквато не сте си и представяли.

Защо да изберете Вила Карина за вашата следваща почивка:

* Уют и спокойствие.

Ако търсите спокойствие и уют – това е вашето място. Вилата разполага с 4 двойни стаи с тераса, 6 двойни стаи с допълнителен разтегателен фотьойл и 1 апартамент. Интериорът е решен в красив бутиков стил и общите части са просторни и приветливи. Насладете се на чаша ароматно кафе на слънчевата веранда, а следобед да се отпуснете на удобните дивани в трапезарията с качествена напитка в ръка. Цялата концепция на мястото предразполага към спокойствие и релакс.

* Богатството на минералната вода.

Вила Карина разполага със страхотен 18 м. външен басейн и джакузи, захранени изцяло с лековитата минерална вода, с която е известен Велинград. Тук спокойно можете да се насладите на това богатство в приятно уединение и дискретност. Басейнът е подходящ за плуване, а джакузито е идеалното място да разпуснете и да се възстановите.

* Вкусната храна и високото качество на обслужване.

Разнообразие от кулинарни предложения, приготвени с БИО продукти, изцяло набавени от местни доставчици. Гостите на вила Карина разполагат с богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки.

* Удобната и мобилна локация.

Вила Карина се намира в най- мобилна и тиха част част на града – само на 5 минути пеш от централния площад на Велинград. В непосредствена близост до централните пътни артерии и околовръстното шосе на Велинград. Само на 3 минути от вилата се намира един от най-красивите и посещавани градски паркове , където също можете да се насладите на чистия въздух сред борова гора, да се разходите или релаксирате.

* Възможности за културно-исторически туризъм в района.

Велинград предлага множество възможности за разходка и туризъм, така че отседнете ли във Вила Карина могат да разнообразят продължителния престой.

Местоположение:
Цялата вила: 20 гости
Двойни стаи: 9
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Камен Попов
Камен Попов