Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село
Почивка във Вила Къща на село
"Къща на село" е етно къща, съчетаваща комфорта на съвремието с отпечатъка на миналото.

Къща на село се намира в центъра на китното село Голец, на 2 км. от главния път София-Варна, на 25 км. от гр. Ловеч и на 30 км. от гр. Троян.

Къщата разполага с 5 самостоятелни стаи, всяка със собствен санитарен възел. На разположение на гостите е барбекю с капацитет 15 души и напълно оборудвана кухня.

На Ваше разположение са голям двор, басейн, шезлонги, хамак, барбекю, пещ, цифрова телевизия, Wi-Fi мрежа на територията на къщата, федербал, карти, голяма библиотека с литература на три езика, паркинг.

На гостите се предоставя възможност сами да си приготвят храна в напълно оборудвана кухня.

Тук ще имате възможност да се насладите на тишина и спокойствие далеч от шума на динамичния градски живот на достъпна цена.

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Двойни стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Добромир Дончев
Добромир Дончев