Вила "Кати" се намира в сърцето на Родопа планина, във великолепното, уютно село Полковник Серафимово, България. Районът е известен с великолепната и разнообразна природа, чист въздух и дълбоки културни традиции.

Поради стратегическото си местоположение, Полковник Серафимово се превърна в любимо място за почивка на всички, които искат да се наслаждават на спокойствие и тишина, като в същото време са в непосредствена близост до удобствата и нощния живот на големия град- Смолян.

Архитектурно, вила "Кати" се слива идеално с естествената красота на заобикалящата я природа, като осигурява отморяваща атмосфера и красиви панорамни изгледи на боровите гори и възвишения, които обграждат селото.

Във вилата могат спокойно да се настаният до 20 човека. В четирите спални на втория етаж могат да се настанят комфортно 8 човека.

Спалнята на първия етаж е най-голяма и осигурява предостатъчно място за багаж - големи гардероби.

Всекидневната е обзаведена с разтегателен диван (за двама души) и два разтегателни фотьойла (за по 1 човек).

Терасата на втория етаж обикаля цялата вила и предоставя панорамен изглед към боровите гори и планински върхове, които заобикалят Полковник Серафимово.

Вила Кати предоставя:

* 5 спални

* 2 бани с душ

* чаршафи, завивки и кърпи

* хладилник

* печка за готвене

* машина за кафе

* микровълнова

* машина за миене на съдове

* пералня и сушилна машина за дрехи

* сателитна телевизия

* камина

* външна зидана пещ.

* (С предварителна заявка на гостите могат да се предоставят 2 допълнителни спални и още една напълно оборудвана кухня.)

Местоположение:
Цялата вила: 20 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Костадин Чилингиров