Вила Колеви Вила Колеви Вила Колеви Вила Колеви Вила Колеви Вила Колеви Вила Колеви Вила Колеви

Живописно разположена в село Шипково, Троянския балкан, къща за гости Колеви е отличен избор за семейна ваканция и почивка с приятели.

Тук всеки гост ще открие съвременни удобства и приятна обстановка, предразполагаща към пълноценен отдих на тишина и спокойствие.

Къща за гости Колеви предлага много добри условия за настаняване и всичко необходимо за комфортен престой. Красивата природа и известните минерални извори Ви гарантират една прекрасна почивка. Съвременните удобства, които Ви предлагаме, съчетани с озеленен двор и речен плаж, с шезлонги, ще направят цялото Ви семейство щастливо.

Къщата разполага с 17 места за нощувка, като стаите са със самостоятелни санитарни възли, тераси и локално парно (зимен сезон). На разположение на гостите е външно барбекю и механа, оборудвани с всичко необходимо за приготвяне на храна по Ваш избор.

По желание на гостите могат да се приготвят местни специалитети и друга храна по предварителна заявка. Погрижили сме се и за най-малките: люлки, пързалка, топки и играчки ще ги забавляват през цялото време.

На 4 км. от къщата се намира курортът Шипковски минерални бани. Благоприятните климатични условия, в съчетание с лековитите минерални води, природните дадености, липсата на излишна оживеност, богатото културно-историческо наследство, различните видове туризъм, които могат да се практикуват, превръщат мястото в един от най-предпочитаните и посещавани курорти в Троянския Балкан.

* Цени за настаняване: 50 лв. за двойна стая.

* За наемане на цялата къща за повече дни цената е по договаряне.

** Цена за домашен любимец - 10 лв. на ден.

*** Къщата е с хазяи.

Местоположение:
Цялата вила: 17 гости
Двойни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Красимира Колева
Красимира Колева