Вила Ламбиеви колиби Вила Ламбиеви колиби Вила Ламбиеви колиби Вила Ламбиеви колиби Вила Ламбиеви колиби Вила Ламбиеви колиби Вила Ламбиеви колиби Вила Ламбиеви колиби

Ламбиеви колиби са разположени на самостоятелен хълм над селата Краище и Горно Краище в центъра на Разложката долина на 10-15 минути, от всички ски зони. Хълма се намира в подножието на Родопите и се открива невероятна гледка към Рила и Пирин а селата и град Белица остават под вас.

Технологията с която са построени къщите е широко разпространена в Северна Америка, Алпите, Лапландия и Сибир. Всяко дърво е обработено ръчно и напасвано с долното. Дебелата 25 сантиметра дървесина е един от най добрите изолатори. Равнява се на еднометрова стена от тухли и през зимата е топло а през лятото хладно.

Къщите са разположени така в планината до гората че вие може да се насладите на усамотението но в същото време само след два завоя да бъдете na главния път Велинград - Банско. И лято и зима близките дестинации и забележителности са толкова много че със сигурност не може да ги обиколите за една две седмици. Ски, спа, минерални басейни, Вихрен, Мусала, трасета за офроуд и колоездене, рафтинг, голф, дълги пещери, риболов, язовири, древни градове и крепости - всичко е наблизо.

Има безжичен интернет така че си вземете лаптопа. Също така има и кабелна телевизия. Всички преимущества на съвременната цивилизация са на ваше разположение, но най-вероятно няма да вие до тях защото природата е прекрасна.

При резервацията може да си поръчате био храни екологично чисти и отгледани от хората от селото с много труд и любов. Ще ви чакат в хладилника на къщата при пристигането.

Всяка къща има четири спални, два хола, две кухни, две бани и едно ателие.

Местоположение:
Цялата вила: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Бранимир Ламбиев
Бранимир Ламбиев