Вила Ловен дом Цигов чарк

к.к. Цигов Чарк · община Батак, област Пазарджик

Ловен дом „Цигов чарк”е идеалното място за всеки гост, който се нуждае от тишина и спокойствие в обкръжението на прекрасна природа.

Разположението на Ловен дом „Цигов чарк” е подходящо за еко, ски и планински туризъм. Близостта на градовете Батак, Ракитово и Велинград благоприятстват за разходки и посещения на музеи.

Ловен дом „Цигов чарк” разполага с 14 места за настаняване, разпределени в 5 стаи и 2 апартамента, проектирани и обзаведени в съответствие с най- съвременните изисквания. Предлагаме двор с барбекю, напълно обзаведена кухня, която можете да ползвате самостоятелно, муз. уредба, телевизор, 6 бани с тоалетни и голяма камина в хола на вилата, локално парно.

Лесната достъпност, непокътнатата природа, развитата инфраструктура и различните възможности за забавление през цялата година са основна причина Цигов Чарк да е един от най- предпочитаните курорти от българските туристи. През зимата запалените по зимните спортове могат да ги практикуват на воля в Цигов Чарк, който разполага със ски влек и писта, дълга 1200 метра. През топлите месеци районът е рай за любителите на водните спортове и риболова.

Местоположение:
Цялата вила: 14 гости
Двойни стаи: 5
Апартаменти: 2
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Нели Динкова