Вила Луксозна Вила Луксозна Вила Луксозна Вила Луксозна Вила Луксозна Вила Луксозна Вила Луксозна Вила Луксозна Вила Луксозна

Тази къща е скъпоценност. Тя е солидна 100 годишна конструкция с автентични стени и истински дървен под, възстановени само преди година и предлага чудесна възможност да се отпуснете и забавлявате.

Да достигнете до къщата не може да е по-лесно. Карате по магистралата от София за Варна. След около 80 километра пътят се разклонява на две – единият продължава за Варна, а другият води до Русе. Поемате по този за Русе. Петревене е третото поред село по този път. Къщата е ярко жълта постройка на главният път, близко до центъра на селото.

Две просторни спални на втория етаж, в които спокойно могат да спят 4 човека. На разтегателният диван на първият етаж могат да спят още двама. Има достатъчно място в къщата да се постави и походно или детско легло.

Освен да прекарате време в къщата и в градината, може да се разходите с приятели из селото, да изпиете по студена бира в селският ресторант, да обиколите няколкото разположени наблизо пещери, или да шофирате 25 км. до Рибарица, в Балкана.

Местоположение:
Цялата вила: -
Двойни стаи: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Богдан Ценов
Богдан Ценов