Вила Марина 10 Вила Марина 10 Вила Марина 10 Вила Марина 10 Вила Марина 10 Вила Марина 10 Вила Марина 10 Вила Марина 10

Вила Марина 10 е перфектното място за семейна ваканция - живописна морска панорама, собствен плувен басейн и двор, всички удобства на един дом, разположени на два етажа с площ от 360 кв.м. И в същото време, с достъп до всички услуги на Комплекс Лайтхаус голф и спа ризорт срещу доплащане / детски площадка, анимация, Спа център, ресторанти, барове, транспорт до плаж/ и Голф клуб Лайтхаус / игра на голф за начинаещи и професионалисти, голф Академия/.

На първия етаж са разположени - всекидневна на две нива с камина, отворена кухня,/ оборудвана с всички уреди за готвене, хладилник, миялна, пералня и др./, трапезария, баня, гараж и голяма тераса с изглед към морето, оборудвана с шезлонги.

На втория етаж са разположени - 4 спални, 3 бани и голяма тераса с изглед към морето.

Максимален капацитет за настаняване - 8 човека, включително деца.

Не предлагаме хранене, но нашите гости имат възможност, срещу предварително заплащане на рецепцията на хотела, за всеки вид хранене от закуска до "всичко включено" в ресторантите на хотела и голф клуба .

При заявка и заплащане се предоставят: трансферни услуги /летище плаж/, автомобили под наем, пазаруване на хранителни продукти.

На 10 минути с кола са комплекс Thracian Cliffs Golf Resort, местност Тузлата и Балчик, Нос Калиакра и мидената ферма Дълбока.

НАМИРА СЕ НА 5 КМ. ОТ ГР. БАЛЧИК ПО Е87Б ПОСОКА КАВАРНА , ОТБИВКА ЛАЙТХАУС ГОЛФ РИЗОРТ - КООРДИНАТИ: 43.24.25.2 N / 28.12.28.0 E

Местоположение:
Цялата вила: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Vitaly Zhdanov
Vitaly Zhdanov