8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Свободна

Вила "Мария" - на почивка в Троянския балкан Предлага отлични условия за почивка, колективни и семейни мероприятия.

Намира се на тихо и спокойно, много красиво място в Троянския балкан - с. Бели Осъм. На 10 км. от гр. Троян в посока с. Чифлик-където има минерални басейни с гореща вода. Намира се в северното подножие на Стара планина под Беклемето, където има ски писти. Атракции на Айдушкото сборище и конна езда в с. Балканец. Посещение на Троянския манастир и единствения в България музей на диви животни в Централен балкан.

Има трапезария с кухненски бокс, барбекю с камина,пещ за печене, детски кът, кабелна във всяка стая, парно, паркинг, тревен двор с цветна градина.

Красив изглед към планина, чиста изворна вода, тишина и спокойствие ще намерите във вила Мария. На 10 км. от град Троян, в подножието на Стара планина, под Беклемето. Разполага с 14 места- лятото може и допълнителни (до 20 места). Цена според сезона 15-25 лв. за деца до 5год. е безплатно, лятото е 13 лв. на човек. През зимния \отоплителен\ сезон се дава цялата вила за минимум две нощувки. За празници- по договаряне.

Резервация с капаро по банков път.

Предлагаме всичко необходимо за едно домакинство, трапезария с камина и кухненски бокс, барбекю с камина, пещ за печене, детски кът с люлки и басейн за лятото, тревен двор с цветна градина и течаща изворна вода, парно, паркинг, кабелна във всяка стая. Домашни любимци са добре дошли.

В близост има възможност за плуване в минерални басейни с. Чифлик, Шипково, СПА Острова, с. Бели Осъм. Туристически преход до хижа Хайдушка песен, хижа Козя стена, каране на ски на Беклемето. Пикник и конна езда на Хайдушкото сборище. Посещение на Троянския манастир и единствения музей на диви животни в България в Черни - Осъм. Занаятчийски работилници, исторически местности.

Местоположение:
Цялата вила: 20 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Мария Краева- Доневска