Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна Вила Марияна

Вила Марияна се намира в китното Родопско селце Стикъл, сгушено в пазвите на “Карлъка”. Отстои на 6 км. на юг от с. Широка лъка. На 16 км. от Пампорово и на 26 км. от гр. Смолян и гр. Девин, а от Пловдив е на 100 км.

Разположена е сред красива природа, сред гори и ливади, там където тишината се разкъсва от мелодията на птичките, чистия въздух съчетан с миризмата на свежи борове, с неповторим изглед към историческия връх “Турлата” и връх “Перелик”.

Село Стикъл е най-подходящия изходен пункт за екотуризъм към тези върхове.

Вилата е подходяща за почивка и уикенд през летния и зимния сезон. (През зимата се отоплява с локално парно.) Отдава се под наем цялата вила.

Намира се на 1480 м. надморска височина, което налага зимно време да се пътува с добре оборудвани за този сезон коли.

Вила “Марияна” разполага с:

- 2 двойки, 1 тройка и 1 четворка

- 3 бани с постоянно топла вода

- Хол с камина, трапезария и кухня.

- Просторна механа с камина и кухненски бокс, Оборудван с всички необходими прибори и посуда, хладилник, фризер, съдомиялна машина, микровълнова, електрическа печка, кафе машина, DVD,интернет и аудио уредба.

- Всяка стая разполага с телевизор.

В двора на вилата има просторно барбекю с камина, жарова и електрическа скара. По желание на туристите можем да приготвим истинското родопско чеверме.Тука може да опитате и вкусите натуралното овче и краве мляко, домашното сирене и кашкавал.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата вила: 11 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Тодор Седянков
Тодор Седянков