Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза Вила Маркиза

Вилата е отворена за гости от Март до Октомври месец. Приемат се резервации за минимум 2 нощувки.

Вилата e с капацитет за настаняване на 6 души и се отдава под наем цялата.

Вила "Маркиза" се намира в живописната местност Бяла Река на 5 км. от Калофер. До нас е манастира "Рождество Богорoдично", чиито камбани сутрин и привечер огласят околността. Бяла река е само на 50 крачки от вилата - с кристални води, вирчета и водоскоци, криволичеща сред прохладни гори и зелени поляни. Само на километър от нас е и началото на еко–пътека Бяла Река и Национален парк Централен Балкан.

Вилата разполага с кухня и две двойни стаи, таванска стая с две единични легла, баня и тоалетна отделнo. Кухнята се намира на първия етаж и има всичко необходимо за да може да си приготвите храна: вградена фурна, котлон, мивка, хладилник. Има камина, малка трапезария и диван. Спалните са на втория етаж, с тераса и гледка към поляната. Банята и тоалетната са на междинен етаж, на еднакво разстояние от кухнята и спалните.

В двора на вилата на ваше разположение са две барбекюта, покрит кът за хранене, хамак, градинска люлка и детска дървена къщичка.

Местоположение:
Цялата вила: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Йовка Бекчиева
Йовка Бекчиева