Почивка във Вила Мирела
Вила "Мирела" се намира в горния край на Курорта Рибарица. Легловата база на вилата е за 22 човека.

Заетостта на вила Мирела е за 22 човека. Тя е разположена в горния край на китното планинско село Рибарица.

Вилата се състои от две отделни къщи залепени една за друга. Първата се състои от 1 четворна и 2 двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел. На долният етаж има кухненски бокс, просторна трапезария и санитарен възел.

Отвън цялата е заобиколена от огромна тераса. Втората къща се състои от 1 двойна стая със самостоятелен санитарен възел, 1 четворна и 1 двойна стая, които ползват общ санитарен възел. На първият етаж има 1 четворна стая със самостоятелен санитарен възел кухненски бокс, трапезария с камина и санитарен възел. Всички стаи са с климатици. Две от четворните стаи се състоят от спалня и едно легло персон и половина, третата е с две единични легла и едно персон и половина.След цялото описание обобщавам, вилата има 8 стаи за спане 4 двойни 1 тройна и 3 четворни.

Двете кухни са напълно оборудвани с творбите необходимата посуда. Едната трапезария е 50 кв. м и е съобразена с легло местата на вилата. Дворът е над 2 декара, има басейн и граничи с река Бели Вит.

Втората къща е на първата снимка в далечината.

Услуги

Легловата база на вилата е за 22 човека, но в някой случаи може да приеме 24 госта. В близост до вилата има 2 механи и магазин. Вилата разполага с безжичен интернет. Предлагаме храна при предварителна договорка и обслужване от квалифициран персонал. Вилата разполага с хидрофор с 1000 л. вода и не е зависима от водопреносната мрежа.

Цени

нощувка - 22.5 лв.

нощувка от неделя до четвъртък- 19 лв.

Апартамент (5 легла) - 112 лв.

Наемане на цялата вила - 380 лв.

Предлагаме и пакети нощувка + закуска и вечеря 37 лв.

Местоположение:
Цялата вила: 20 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 4
Апартаменти: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Маргарит Маринов