Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост Вила Митков мост

Частна вила на морето, гр. Черноморец , зона „Митков мост”

Ако търсите тихо, спокойно и уютно кътче до морето, това е нашата вила. Вилата е на висок бряг до морето на около 40 метра от плажната ивица.

До плажа се отива за 2-3 минути по 30 метрова пътека и спускане по стълба направена по склона, или за 5-6 минути ако използване достъпа до плажа по пътя и рампа на около150 м от вилата. Плажната ивица е широка, пясъчна, морето на 15-20 м е плитко, плажът се ползва от собственици и гости на вилите.

По улицата няма бързо автомобилно движение. Изключително подходяща за семейства с деца.

Вилата е на три етажа, третия се използва като склад. Па първия етаж има три спални и голяма всекидневна с телевизор и мека мебел за сядане, маса за хранене, кухненски бокс оборудван с всички уреди за готвене, 2 хладилника, прибори, съдове.

Общо спалните във вилата са 6 (шест), всяка с изглед към морето. Дограмата е пластмасова с комарници. Вилата е за 12 човека.

Всички спални са с двойни (широки спални) легла, а в три от спалните има и допълнително детско (единично) легло, в една от спалните им камина. На всеки етаж има баня с тоалетна, на втория етаж има 20 м2 покрита веранда, открита към морето.

В двора има покрита постройка с барбекю, обзаведена като лятна кухня и кът за хранене, има отделен кът за хранене и под асмата. Двора пред къщата има цветя, затревена площ за различни занимания на открито, летен душ, хамак. Паркоместа за 3 коли има в задната част на двора. През лятото можете да си наберете пресни домати и подправки, бонус от хазяите.

Приемат се домашни любимци, но само в двора.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
климатик:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Тина и Мариан Горбан
Тина и Мариан Горбан