Частна вила на морето, гр. Черноморец , зона „Митков мост”

Ако търсите тихо, спокойно и уютно кътче до морето, това е нашата вила. Вилата е на висок бряг до морето на около 40 метра от плажната ивица.

До плажа се отива за 2-3 минути по 30 метрова пътека и спускане по стълба направена по склона, или за 5-6 минути ако използване достъпа до плажа по пътя и рампа на около150 м от вилата. Плажната ивица е широка, пясъчна, морето на 15-20 м е плитко, плажът се ползва от собственици и гости на вилите. По улицата няма бързо автомобилно движение. Изключително подходяща за семейства с деца.

Вилата е на три етажа, третия се използва като склад. Па първия етаж има три спални и голяма всекидневна с телевизор и мека мебел за сядане, маса за хранене, кухненски бокс оборудван с всички уреди за готвене, 2 хладилника, прибори, съдове.

Общо спалните във вилата са 6/шест/, всяка с изглед към морето. Дограмата е пластмасова с комарници. Вилата е за 12-15 човека.

Всички спални са с двойни /широки спални/легла, а в три от спалните има и допълнително детско/единично/легло, в една от спалните има камина . На всеки етаж има баня с тоалетна, на втория етаж има 20м2 покрита веранда, открита към морето.

В двора има покрита постройка с барбекю, обзаведена като лятна кухня и кът за хранене, има отделен кът за хранене и под асмата. Двора пред къщата има цветя, затревена площ за различни занимания на открито, летен душ, хамак. Паркоместа за 3 коли има в задната част на двора. През лятото можете да си наберете пресни домати и подправки, бонус от хазяите. Приемат се домашни любимци, но само в двора.

Местоположение:
Цялата вила: 15 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
климатик:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Тина и Мариан Горбан