Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото Вила На Езерото

Къща за гости Вила на езерото предлага настаняване в модерна сграда с камина, безплатен достъп до Wi-Fi интернет, безплатен транспорт до ски лифтовете, както и красива заобикаляща природа, която започва от самата врата на вилата.

Къща Вила на езерото е с площ от 210 квадратни метра и има 2 етажа със съвременен дизайн и архитектура, големи прозорци и открити зони като тераса и балкон.

На 1-вия етаж има напълно оборудвана модерна кухня и всекидневна с отворено разпределение с камина, дървата за която се предоставят безплатно. На разтегателния диван във всекидневната могат да се настанят допълнителни гости, освен това има перално помещение с пералня.

На 2-рия етаж има 3 двойни спални и самостоятелни бани с модерни удобства.

Вилата има и собствен безплатен паркинг. Най-близката автобусна спирка е само на 30 метра от вилата, а близкото езерото е точно на 100 метра от нея.

Местоположение:
Цялата вила: 8 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване