Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата Вила На скалата

Вилата се намира на 8 км. от гр. Кричим по посока гр. Девин. До нея се достига по асфалтов път и около 1 км. стръмен, но здрав планински път.

Вилата е самостоятелна и е на уникално място, непосредствено над стената на язовир "Кричим". Подходяща е за купон и почивка сред тишина, спокойствие и дискретност.

Възможност за риболов и разходки в гората.

На Ваше разположение са просторна механа с камина, оборудвана кухня, външно барбекю с пещ, цифрова телевизия и просторна градина с басейн.

Вилата разполага с леглова база за 10+4 гости.

Местоположение:
Цялата вила: 14 гости
Двойни стаи: 3
студиа: 2
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона