Семейна вила "Орлово гнездо" е построена в стил и с фантазия, дело на професионален скулптор. Разположена е в подножието на Пирин, в местността Катарино, близо до ски-писта.

Семейна вила "Орлово гнездо" е мястото, където можете да намерите спокойствие с хората до Вас, да живеете в пълна хармония с природата и да се заредите с енергия от величието на планината.

Вилата е на два етажа и разполага с две спални – едната с две легла, другата с три; на всеки етаж има баня с тоалетна. На разположение на гостите е кухня, снабдена с хладилник, готварска печка и всичко необходимо за готвене. Има Меню по поръчка с местни и празнични специалитети като Разложка капама, Печено агънце и други. От откритата чешма във вилата можете да пиете истинска изворна вода. Допълнително има голям разгъваем диван, с което капацитетът на вилата става 7 човека.

За своя празник посетителите могат да изберат уютната механа с камина или откритата трапезария с голямо барбекю. Вилата предлага сателитна телевизия, аудиосистема, книги, списания, карти за игра и други. Отоплява се с локално парно и е с много добра изолация. Има място за паркиране на два автомобила.

Местоположение:
Цялата вила: 5 гости
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
кухня:
Безплатен паркинг:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Благой