Вила Петрови Вила Петрови Вила Петрови Вила Петрови Вила Петрови Вила Петрови Вила Петрови Вила Петрови

„Вила Петрови” е 3-етажна новопостроена къща (2012 г.) , намираща се между к.к. “Албена” и историческия град Балчик. Намира се в близост до пътя Варна – Албена - Балчик – Дуранкулак.

Къщата е с капацитет 12 души. Всички стаи са с панорамен изглед към морето. Има самостоятелен двор с оборудван с лятна кухня, барбекю, собствен паркинг за 3 автомобила в двора на къщата, безжичен интернет, телевизия, климатици.

В двора гостите могат да играят с възпитаните си домашни любимци.

За двама души

Двуместни стаи.

Стаите имат отделни входове, самостоятелни санитарни възли /баня с душ и тоалетна/ и излаз към терасите.

Първите два етажа са със сходно разпределение. По външно стълбище се достига до всеки етаж, който предлага двуместна стая с 1 двойно легло, двуместна стая с 2 единични легла (или двойно легло), обзаведена кухня-трапезария с маса за 6 души, голям хладилник, ел. печка (или котлон), микровълнова печка, кафеварка, мивка, кухненска посуда и др., голяма обща тераса.

За семейства с деца

"Вила Петрови" е много подходяща за почивка на семейства с деца. Ако децата са малки, ползването на първия етаж е предимство, тъй като децата могат свободно да играят в градината.

Входовете на стаите на първия етаж са от към двора, а на втория и третия – от към улицата. Това придава самостоятелност на гостите на първия етаж .

В едната стая на първия етаж може да се ползва разтегателен фотьойл за малко дете.

Ако децата са достатъчно големи, на втория етаж може да се ползва стаята с 2 отделни легла.

Апартаментът на третия етаж предлага една голяма спалня с двойно легло и персон и половина легло, голям балкон, кухня, покрита тераса с маса за 12-14 души.

За компании

"Вила Петрови" може удобно да приеме в петте стаи общо 12 души. Летния кът в двора, или покритата отопляема тераса с кухня на третия етаж са местата, където може да се събере весела компания, да празнувате Нова година и други празници.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Апартаменти: 3
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Кирил Петров
Кирил Петров