Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил

Селото е на 8 километра от ски-курорт Боровец и на 80 километра от град София.

Вилата е подходяща за почивка през всички сезони на годината, като разполага с пет двойни стаи - общо 10 човека, четири бани, хол с камина, оборудван кухненски бокс, градина с барбекю, топла вода и локално парно.

Във вилата могат да се наемат и самостоятелни стаи,като цената на двойна стая през летния сезон е 35 лв. и 45 лв. през зимния сезон.

В радиус от 15 километра се намират три минерални извора с открити басейни в Долна Баня и Костенец. По поречието на река Ибър и река Марица, които минават през селото, има прекрасна възможност за пикник и излет. На два километра над Радуил се намира манастир "Покров Богородичен", който е изграден върху древно светилище, а в околностите има няколко параклиса, някои от тях построени през XVIII век.

Интересно събитие е международния "Фестивал на Боба", който се провежда през месец септември. В него участват много певци и танцьори от различни държави, с богата фолклорна програма, като най-оригиналните в чест на боба, който е на почит сред местните жители, се награждават.

Заповядайте, очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата вила: 2 гости
Двойни стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Стефан  Йорданов
Стефан Йорданов