Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил Вила Радуил

Селото е на 8 километра от ски-курорт Боровец и на 80 километра от град София.

Вилата е подходяща за почивка през всички сезони на годината, като разполага с пет двойни стаи - общо 10 човека, четири бани, хол с камина, оборудван кухненски бокс, градина с барбекю, топла вода и локално парно.

Във вилата могат да се наемат и самостоятелни стаи,като цената на двойна стая през летния сезон е 35 лв. и 45 лв. през зимния сезон.

В радиус от 15 километра се намират три минерални извора с открити басейни в Долна Баня и Костенец. По поречието на река Ибър и река Марица, които минават през селото, има прекрасна възможност за пикник и излет. На два километра над Радуил се намира манастир "Покров Богородичен", който е изграден върху древно светилище, а в околностите има няколко параклиса, някои от тях построени през XVIII век.

Интересно събитие е международния "Фестивал на Боба", който се провежда през месец септември. В него участват много певци и танцьори от различни държави, с богата фолклорна програма, като най-оригиналните в чест на боба, който е на почит сред местните жители, се награждават.

Заповядайте, очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата вила: 2 гости
Двойни стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Стефан  Йорданов
Стефан Йорданов