Вила Ранчото на Стиви Вила Ранчото на Стиви Вила Ранчото на Стиви Вила Ранчото на Стиви Вила Ранчото на Стиви Вила Ранчото на Стиви Вила Ранчото на Стиви Вила Ранчото на Стиви

Ранчото на Стиви се намира на 1км от китното pодопско село Барутин на тихо и спокойно място, което предлага отлични условия за почивка, релакс и отдих! Отстоящо само на 6 км от яз.Доспат който е едно от най-красивите места в Родопите.

Обектът разполага с четири самостоятелни стаи със санитарни възли, които са обзаведени с по 2 и 3 легла и всичко необходимо за удобството на нашите гости. Самата база е оборудвана и с голяма механа, която сабира гостите на вилата, също така има и масивно барбекю на, което всеки може да експериментира както желае. Механата е оборудвана с посуда, газови котлони, хладилници, кафе автомат и др. Това е мястото където нашите гости могат да се нахранят, да релаксират и да се забаавляват. Ранчото на Стиви разполага с малка зоологическа градина и с красиво езеро за риболов на шарани. Вилата може да се наема през всички годишни сезони тъй като е с централно парно, а също така има и място за паркиране на колите и детска площадка с люлка.

За любителите на природата и туризма, пожелание могат да се организират екскурзии със джип 4х4 до чудно красиви местности и екопътеки!

Местоположение:
Цялата вила: 13 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Катя Карталова
Катя Карталова