Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай

Семеен хотел "Вила Рай" 1 и 2 се намират в село Муселиево, на 40 км от град Плевен, 50 км от град Свищов, 35 км от град Белене, 25 км от град Гулянци и на 10 км от град Никопол и река Дунав, където има ферибот до Румъния, а в непосредствена близост до селото протича река Осъм.

При нас имате възможност да се насладите на идеални условия за почивка - спокойствие, чист въздух, широколистни и иглолистни гори и китни поляни, подходящи за разходки. Любителите на лова и риболова също ще останат доволни.

Вилите са подходящи за наемане групово, но стаите могат да бъдат наемани и поотделно, като условията за квартира, нощувки и друго се договарят допълнително на посочения телефон. На гостите са на разположение просторен двор с градина и барбекю, паркинг, Wi-Fi интернет, климатик и телевизия във всяка стая.

Вила 1 разполага с 18 места, разпределени в 6 уютни стаи, всяка от тях със собствен санитарен възел:

- една двойна стая

- една четворна стая

- четири тройни стаи

- напълно оборудвана кухня с трапезария

- самостоятелна зала за празненства с диван

Вила 2 разполага с 13 места, разпределени в 5 уютни стаи с три санитарни възли и напълно оборудвана кухня с трапезария. Три от стаите са с по една двойна спалня и едно единично легло, а другите две са с по две единични легла, смарт телевизор с кабелна телевизия, безплатен интернет.

Местоположение:
Цялата вила: 31 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Митко Димитров
Митко Димитров