Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай Вила Рай

Вила „Рай“ е малък хотел с изключителна гледка, разположен самостоятелно на уникално място в югоизточната част на Западните Родопи, изцяло обграден от живописната природа.

Намира се на 1000 м надморска височина, с прекрасен и леснодостъпен път на 5 км от град Мадан.

С кристално свежия въздух и спокойна атмосфера, хотелът е подходящ за пълноценна почивка както за двойки и семейства, така и за релаксиращото протичане на корпоративни събития, тъй като предоставеното спокойствие и място за разсъждения в новия свят на дистанция предразполага както цялостност и завършеност на работата ви, така и истинска продуктивност.

Хотел „Вила Рай“ е магическото кътче в Родопите и е чудесно място за посрещане на Коледните и Новогодишните празници! Автентичността на изцяло обновения хотел допринася за връщането назад във времето… в едни по-прости и истински времена.

Зимата може да карате ски на Пампорово (50 км), а лятото да отидете на плаж до Гърция (25 км).

Реновираните асфалтови пътища, които водят до това място на спокойствието, са безпроблемни за всеки вид автомобил. От националната мрежа има и автобус до спирката в град Мадан (5 км), от която може да се вземе такси или да се поръча транспорт за малки групи до хотела.

Вила „Рай“ е изключително подходяща за наемане от групи. Възползвайте се максимално от оборудваната кухня срещу допълнително заплащане, като използвате обособените места за хранене!

Възможностите в хотел „Вила Рай“ са безкрайни, като ви препоръчваме да разгледате специалната секция „Развлечение“ на сайта ни или да позвъните на посочените телефони в отдел „Контакти“, за да се ориентирате най-пълноценно за това какво може да правите по време на престоя си.

Ще преоткриете красотата и богатата история на България.

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата вила: 25 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
  9. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
Изисква се депозит за щети (според компанията). Договорка за максимален брой гости.

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Христова
Христова