Вила Рени Вила Рени Вила Рени Вила Рени Вила Рени Вила Рени Вила Рени Вила Рени Вила Рени Вила Рени

Вилата е разположена в престижната вилна зона Изгрев на около 25 км северно от Варна.

Добрата и спокойна локация в близост до курортните селища Албена и Кранево е достатъчно отдалечена от шума на курорта и достатъчно близо до плажовете и нощния живот в комплекса. В Балчик има 4 големи супермаркета - LIDL, ABC, CBA и Аквилон.

Обновената морска алея на Балчик е прекрасно място за разходка. Половин час с кола ви делят от летището или центъра на град Варна, популярен със спокойните си пешеходни зони с модерни кафета и ресторанти или нощните си клубове край плажа.

Луксозната вила с басейн предлага всички удобства за вашата почивка. Вилата се простира на три етажа и предлага 4 отделни спални - три с двойно легло и една с по 2 единични - 3 бани. Всяка от спалните в обзаведена с гардероб, нощни шкафчета с лампа за четене, тоалетка със стол и огледало, климатик и има излаз към тераса. Терасите предлагат зашеметяваща морска панорама.

Всекидневната на приземния етаж предлага удобно пространство за отдих с масичка и дивани и невероятно осветление и декор. В напълно оборудвания кухненски кът ще намерите хладилник с фризер, съдомиялна, 4 керамични котлона, фурна, аспиратор, микровълнова печка, тостер, кафемашина, електрическа кана за вода и всички необходими кухненски съдове и прибори. Пред кухнята е разположена голяма маса за хранене с 8 места за сядане.

Всекидневната се отваря към красивия двор с басейн и добре поддържана градина.

Местоположение:
Цялата вила: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Митко Тодоров
Митко Тодоров