Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери Вила Ревери

Декемврийски празници 2021:

* 8-ми декември - капацитет 11 човека, цена 70 лв. на човек при една нощувка и 60 лв. при две нощувки

* Коледни празници - капацитет 10 човека, цена 500 лв. на вечер

* Новогодишни празници - капацитет 11 човека:

1 нощувка - 1100

2 нощувки - 1300 лв.,

3 нощувки - 1750 лв.;

Oтдаване за обекта за лято 2022: капацитет за настаняване 8 човека + 2-ма допълнително.

На територията на комплекса се намират една зеленчукова и една плодова градина, които се предоставят безплатно на гостите на комплекса.

Вила Ревери е изключителна възможност за вашата семейна почивка на Северното Черноморие. Уютна вила под наем с изключителна гледка към Батовската гора. Батовската гора е много живописна и подходяща за разходки, за лов на разнообразен дивеч и риболов.

Въздухът е здравословен и чист. Лятото започва през май и свършва през октомври. Екологично чистата среда е прекрасна предпоставка за мирна и спокойна почивка.

Къща за гости Ревери е разположена в с. Църква, община Балчик, област Добрич. Намира се на 34 км. от гр. Варна, на 19 км. от гр. Балчик и на само 7 км. от кк. Албена и неговите страхотни плажове.

Селото е тихо и спокойно, предлагащо уют и пълноценна отмора. Разположена в сърцето на с. Църква къщата осигурява изключителен комфорт за 11 гости + 1 гости, които ценят лукса и удобството.

Още от входа, къщата ще Ви изненада със слънчевите цветове в интериора и уникална еко градина. Ще Ви впечатли, когато за първи път стъпите на верандата. Изгледът към Батовската гора допринася за спокойна и романтична почивка. Нашата къща за гости се простира на 3 етажа с по една баня и тоалетна на етаж.

Къщата предлага 11 легла, разпределени в 6 отделни стаи ( една стая с две единични легла една стая с 1 единично легло и 4 двойни стаи със спални), просторна всекидневна, комбинираща напълно оборудван кухненски бокс, зона за хранене и секция с мека мебел, трапезария с камина. Всяка от спалните в обзаведена с гардероб (или скрин), нощни шкафчета с лампа за четене, тоалетка със стол и огледало, климатик и има излаз към тераса (с изключение на спалните на 3-тият етаж от съображения за сигурност). Във всяка от стаите може да ползвате сателитна телевизия и безжичен интернет.

На приземния етаж е разположена кухня и трапезария. В кухнята на приземния етаж на ваше разположение са: хладилник с камера, съдомиялна, 2 керамични котлона, фурна, микровълнова печка. В близост до кухненския бокс е разположена масата за хранене с 8 -12 места, а под покритата веранда с разкошна гледка към Батовската гора, ще намерите градинска мебел.

Помислено е и за доброто парти настроение на гостите със сателитни канали и камина, която допринася допълнителна романтика през зимните месеци са на разположение във всекидневната. В допълнително помещение на приземния етаж е осигурена пералня, ютия за гладене - изключително необходими за групи с малки деца. Мястото, където ще прекарате незабравими мигове с приятели или семейство, със сигурност е верандата, която разкрива невероятна панорама към Батовската гора и денем, и нощем. И през летните горещи дни с изстудена напитка, и в топлите пролетни нощи с по чаша бяло вино, и в прохладните ранни сутрини с чаша топло кафе, гледка винаги успява да стопи напрежението, натрупано в ежедневието и да зареди батериите за едно по-ведро настроение.

Собствената градина на къща за гости Ревери е с плодове и зеленчуци, които са 100% екологично чисти. Те са на разположение за всички наши гости, които искат да ги опитат.

Ако самите вие обичате да градинарствате сте добре дошли да ни помогнете в развитието на тази голяма градина.

За всички наши гости малчугани е на разположение градина с разкошен райграс, където могат да тичат на воля.

Освен нашите плодове и зеленчуци – местните жители предлагат мляко, яйца, сирене, мед и др. продукти, които са страхотно вкусни.

Басейнът на Къща за гости Ревери, е с размери 4,5 диаметър и височина 1 м. Басейнът е с метална конструкция, подплатен допълнително с дървена конструкция, който го прави изключително стабилен и безопасен. Соларното му покривало запазва водата топла през деня, а вечерта е подходяща за разхлаждане.

Време през, което басейнът е подходящ и водата е сравнително топла: юли и август

Подходящ е за деца, както и за възрастни.

Големината на басейна е изчислена спрямо капацитетът на легловата база на къщата.

В близост до басейнът по желание на клиента, осигуряваме чадър и шезлонги без допълнително заплащане, където можете спокойно да релаксирате. Комплексът е недостъпен от чужди "очи", със зелени градински пана, които ви подсигуряват пълна анонимност и спокойствие.

На територията на комплекса ще намерите BBQ кът, където можете сами да приготвите току-що откъснатите еко зеленчуци или да си изпечете различни BBQ вкусотийки по всяко едно време на деня.

BBQ кътът се състои от огнеопорно барбекю изцяло от кресненски камък, с голяма горивна камера, помощна маса и маса за 8 човека. Това го прави подходящ за BBQ партита, семейни празници на открито както и празнуване на всякакви рождени дни, включително и детски.

През деня е осигурен чадър, която да ви подсигури сянка от жаркото слънце, а вечер целият кът е осветен, което го прави достъпен по всяко едно време на денонощието.

Налични консумативи: BBQ прибори и посуда.

На заявка срещу доп. заплащане - въглища.

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Ревери еоод
Ревери еоод