Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила

Вила "Рила" разполага с четири напълно оборудвани апартамента, всеки един от които има собствена кухня, баня и санитарен възел.

Апартаментите са артистично обзаведени в определен цветови нюанс, разполагат с просторна спалня и приятна гледка към гората на рида в Самоков.

Вилата има механа в стар, възрожденски стил, където може да приготвите вашите любими гозби или да поръчате да бъдат приготвени специално за вас местни специалитети и ястия. Къщата има прекрасен двор и барбекю, където може да изпечете месо и зеленчуци, да пийнете ледена ракийка и да се порадвате на чистия въздух. Ние ще се погрижим да се чувствате като у дома си!

На 9 километра от вила "Рила" се намира курорта Боровец. Тук на снежните писти може да практикувате зимни спортове- ски или сноуборд, да покарате зимни шейни или просто да се разходите из планината.

Ние можем да организираме транспортирането ви от вилата до Боровец и обратно и да намерим ски учител за гостите, които все още не владеят ски карането. След като покорите пистите в Боровец, вила "Рила" ви кани да отдъхнете и да се сгреете в сауната на къщата или пък да поръчате масаж от специалист, който ние ще извикаме специално за вас!

През лятото можем да организираме за вас езда по планинските пътеки, под ръководството на професионалисти, планински преходи до избрана от вас дестинация, пикник в планината с вкусни гозби и барбекю.

Местоположение:
Цялата вила: 20 гости
Двойни стаи: 3
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Моминско / Ергенско парти
  8. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Емил Маринчев
Емил Маринчев