Вила "Рила" е разположена в Рила планина, на 23 км източно от Благоевград по поречието на река Бистрица в курортна местност Бодрост.

Луксозната вила Рила разполага с просторен двор над 1 декар. В добре поддържаното дворно място е ситуирано и самостоятелно барбекю за 12 гости, в което на тяхно разположение има камина с пещ.

Вилата е подходяща както за лятна, така и за зимна почивка. Тя се състои от обширен първи етаж подходящ за приятни и романтични вечери на голями компании. Вторият етаж се състои от четири спални помещения с две бани и тоалетни.

В близост до вилата се намира модерният и нов ски център "Картала", който предлага изключително добри условия за туризъм през всички сезони. За любителите на зимните спортове са на разположение ски-писти с обща дължина 4,5 км и кабинкова въжена линия.

По поречието на течащата през местността река Благоевградска Бистрица има множество малки водопади и вирове, удобни за спортуване и риболов. За любителите на преходи резерват "Парангалица" предлага невероятни възможности и маршрути.

Разположение на вилата:

I ниво- Просторна трапезария за 12 човека. Кухненски бокс с бар плот. Баня с WC. Голям хол с мека мебел, камина и 42 инчов ТВ с цифрова телевизия. Детски хол с детски кът.

II ниво- Две тройни и две двойни стаи с две преходни бани с тоалетни. Три от стаите имат тераси.

Вилата е с локално парно.

GPS координати:

42.043267, 23.320480

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0892 *** ***
покажи телефона
Теодора