Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила Вила Рила

Вила "Рила" е разположена в Рила планина, на 23 км източно от Благоевград по поречието на река Бистрица в курортна местност Бодрост.

Луксозната вила Рила разполага с просторен двор над 1 декар. В добре поддържаното дворно място е ситуирано и самостоятелно барбекю за 12 гости, в което на тяхно разположение има камина с пещ.

Вилата е подходяща както за лятна, така и за зимна почивка. Тя се състои от обширен първи етаж подходящ за приятни и романтични вечери на голями компании. Вторият етаж се състои от четири спални помещения с две бани и тоалетни.

В близост до вилата се намира модерният и нов ски център "Картала", който предлага изключително добри условия за туризъм през всички сезони. За любителите на зимните спортове са на разположение ски-писти с обща дължина 4,5 км и кабинкова въжена линия.

По поречието на течащата през местността река Благоевградска Бистрица има множество малки водопади и вирове, удобни за спортуване и риболов. За любителите на преходи резерват "Парангалица" предлага невероятни възможности и маршрути.

Разположение на вилата:

I ниво- Просторна трапезария за 12 човека. Кухненски бокс с бар плот. Баня с WC. Голям хол с мека мебел, камина и 42 инчов ТВ с цифрова телевизия. Детски хол с детски кът.

II ниво- Две тройни и две двойни стаи с две преходни бани с тоалетни. Три от стаите имат тераси.

Вилата е с локално парно.

GPS координати:

42.043267, 23.320480

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0892 *** ***
покажи телефона
Теодора
Теодора