Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска Вила Рилска

Вила "Рилска" се намира в село Говедарци, общ. Самоков, разполага с 10 места за спане.

Представлява едноетажна сграда, построена изцяло от екологични материали - дърво и камък. На разположение на гостите са четири самостоятелни спални, голяма всекидневна, кухня, просторна веранда и добре озеленен двор.

Две от спалните са с по 2 места за спане (спалня с размери 160/200), другите две са с по три места (спалня с размер 160/200 и разтегателен диван). Във всяка от спалните има 32 инчов смарт телевизор и кабелна телевизия, нощни шкафчета, гардероб, нощни лампи, тоалетка.

Има две модерно обзаведени бани и тоалетни.

Вилата разполага с голяма всекидневна, в която са разположени кът за сядане и почивка с удобен диван, голяма трапезна маса подходяща за 10-12 човека.

Кухнята е оборудвана с голям хладилник и фризер, фурна, четири керамични котлона, кафе машина Dolce gusto, кана за подгряване на вода, миялна машина, пералня, микровълнова фурна, има всякаква посуда и всичко необходимо за приготвяне и сервиране на храна.

От просторната всекидневна се излиза на веранда, на която има зидана камина и ратанови мебели, където можете да се насладите на чистия въздух и спокойствието на планината. Вилата има малък, но добре озеленен двор.

Разполагаме с две-три паркоместа.

Вилата се отоплява с локално парно и подово отопление.

На разположение на гостите е неограничен безжичен интернет.

Село Говедарци е национален планински курорт, който се намира на 70 км. от София в подножието на Рила, близо до река Черни Искър. Посетителите могат да се разходят в Мальовишката долина, да изкачат връх Мальовица и да се насладят на невероятните, запленяващи гледки.

Село Говедарци е отправна точка към величествения Рилски манастир и Седемте Рилски езера. Близо до селото се намира Йовчевото езеро, което е прекрасно място за пикник. Може да прекарате известно време в разходка из красивите борови гори в района и в събиране на горски плодове, гъби и билки. През зимата условията са идеални за ски. Има редовен автобусен транспорт до Самоков, където може да посетите градските музеи.

Говедарци е предпочитано място за почивка през зимата, заради близостта му до най-стария български планински курорт - Боровец (само 26 км). Така може да използвате големите и оживени писти в Боровец и след активното спортуване да се насладите на абсолютното спокойствие на Говедарци.

Заповядайте, насладете се на незабравима почивка в планината.

Условия за ползване:

* Тютюнопушенето е забранено.

* Достъпа на домашни любимци е разрешен.

* При резервация на вилата се изисква 50% аванс, до три дни от датата на резервиране.

Цената включва:

- Нощувка

- Туристическа такса

- Застраховка

- Ползване на всички удобства във вилата

- Кърпи и тоалетни принадлежности

- Безплатен wi-fi интернет

- Паркинг

Цената не включва:

закуска, обяд, вечеря

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Василка Маринова
Василка Маринова