Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн Вила Съншайн

Вила „Съншайн“ е истински рай за вашият отдих. Разположена в спокойната вилна зона „Овчаровски плаж“, тя предлага бягство от препълнените курорти. Tихата вилна зона се намира между курорт Албена и град Балчик, отдалечена само на около километър от морето.

Тази красива вила е особено подходяща за семейна почивка с децата край морето. Тук може да се насладите на собствен басейн, лятна кухня с барбекю и природа. Радост за окото е прекрасно поддържаната градина с пленителни рози.

Предлагаме 4 стаи, като всяка спалня е обзаведена с двойно легло и допълнително единично легло. Обзавеждането на спалните включва двукрилен гардероб, скрин, тоалетка с огледало, нощни шкафчета с лампи, телевизор и климатик. Всяка стая разполага със собствена баня и тоалетна. Възможност за предоставяне на бебешко сгъваемо креватче.

На приземния етаж се намира всекидневната, комбинираща зона за отдих с мека мебел, холна масичка, плазмен телевизор със сателитни програми и хладилник.

Във всекидневната ще намерите и малка библиотека, което я прави също така чудесен кът за четене. Вилата разполага и с отделно санитарно помещение с отделение за перална машина.

Къщата разполага с лятна кухня, което е особено удобно за готвене навън в горещите дни. Всички необходими готварски прибори и уреди са налице фурна с котлони, аспиратор, комбиниран хладилник с фризер, скара, микровълнова, тостер, електрически чайник, кафе-машина (DeLonghi) и съдомиялна.

Любимото място на нашите гости е шатрата до басейна. Обзаведена с меки дивани и възглавнички, тя е идеалното място за кафе или цигарка. За децата, но също така и големите, има тенисна маса и дървена люлка.

Вилата предлага, също така, безплатен интернет и сателитна телевизия. За пътуващите с кола има парково място на участъка и възможност за паркиране на още 1 или 2 коли на улицата.

Наемната цена включва: наем на цялата вила, почистване на вилата, смяна на спално бельо и хавлии за баня - веднъж седмично, указване на помощ при необходимост от страна на управителя на обекта, всички режийни разходи.

Вилата е разположена на около 3 км от Ботаническата градина, 7 км от популярния курорт Албена и 9 км от калолечебница Тузлата. Намира се на 100 м. от главния път, магазин за хранителни стоки „Тип-Топ“ и стейкхаус „Силвия“.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Тошко Тодоров
Тошко Тодоров