Тук на 1130 м. надморска височина в Родопите, на 5 км. от град Смолян, посока Смилян, на 19 км. от курорта Пампорово, на 105 км. от град Пловдив, на 255 км. от столицата, там където тишината се разкъсва от мелодията на птичките, чистият въздух съчетан с миризмата на свежи борове, цари спокойствие, за което всеки мечтае.

В подножието на красива и уникална скала, сред гъсти гори, се намира една прекрасна и уютна вила, наречена "Скалата".

Почивна вила "Скалата" ви предлага уют и топлина, родопски ястия, съчетани с песни и гайди. Въртенето на родопско чеверме доставя удоволствие и апетит.(барбекюто е с подвижни ветробрани и е подходящо за зимния сезон).

Във всяка стая има спалня и легло (4 стаи на 2-ри етаж) Подходяща е за 4 или 5 семейства (1 разтегателна спалня и 2 разтегателни легла в хола). На разположение са 3 бани и 2 санитарни възела.

При разходка с велосипеди по туристически маршрути, ще успеете да се докоснете до природата.В близост до вилата има пещери и много други природни и исторически забележителности!За вашето забавление вилата разполага с джаги,тенис на маса и билярд,а за малките палавници-детски кът(люлка,пързалка,пясъчник).

Разходка с джип - [OFFRoad]- (пикник сред природата)

Сауната и чистият въздух ще ви докарат до пълен релакс.

За да бъдете в течение на новостите, ви предлагаме AV и TV система, DVD и Булсат - телевизори в стаите.

За запалените риболовци на 5 км. се намира съоръжението за спортен риболов. След добър улов на пъстърва или шаран, в добре оборудвания кухненски бокс, вие можете да си приготвите специалитети. По ваше желание, пред вас, готвач ще ви приготви: качамак, катми, родопски сърмички, родопски клин, смилянски фасул.

Цени на вилата:

Над 5 нощувки- 120 лв. на вечер

3-4 нощ.- 140 лв. на вечер

2 нощ.-160 лв. на вечер

1 нощ.-250 лв.

Сауна- 30 лв.

Чеверме-100 лв.

Родопските ястия се заплащат допълнително.

Заповядайте! Очакваме Ви.

Местоположение:
Цялата вила: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Сийка Мелемова