Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата Вила Скалата

Тук, на 1130 м. надморска височина, в Родопите, на 5 км. от град Смолян, посока Смилян, на 19 км. от курорта Пампорово, на 105 км. от град Пловдив, на 255 км. от столицата, там където тишината се разкъсва от мелодията на птичките, чистият въздух съчетан с миризмата на свежи борове, цари спокойствие, за което всеки мечтае.

В подножието на красива и уникална скала, сред гъсти гори, се намира една прекрасна и уютна вила, наречена "Скалата".

Стаи за гости "Скалата" ви предлага уют и топлина, родопски ястия, съчетани с песни и гайди. Въртенето на родопско чеверме доставя удоволствие и апетит (барбекюто е с подвижни ветробрани и е подходящо за зимния сезон).

Във всяка стая има спалня и легло (4 стаи на 2-ри етаж). Подходяща е за 4 или 5 семейства (1 разтегателна спалня и 2 разтегателни легла в хола). На разположение са 3 бани и 2 санитарни възела.

При разходка по туристически маршрути, ще успеете да се докоснете до природата. В близост до вилата има пещери и много други природни и исторически забележителности.

За вашето забавление вилата разполага с джаги, тенис на маса и билярд, а за малките палавници - детски кът (люлка, пързалка, пясъчник).

Разходка с джип - OFFRoad - (пикник сред природата)

Сауната и чистият въздух ще ви докарат до пълен релакс.

За да бъдете в течение на новостите, ви предлагаме AV и TV система, DVD и Булсат - интернет!

За запалените риболовци на 5 км. се намира съоръжението за спортен риболов. След добър улов на пъстърва или шаран, в добре оборудвания кухненски бокс, вие можете да си приготвите специалитети. По ваше желание, готвач ще ви приготви: качамак, катми, родопски сърмички, родопски клин, смилянски фасул.

Цени на вилата:

* над 6 нощувки - 160 лв. на вечер

* 3-5 нощувки - 190 лв. на вечер

* 2 нощувки - 220 лв. на вечер

* 1 нощувка - 320 лв.

Сауна - 80 лв.

Чеверме - 130 лв.

Празнични дни - цени по договаряне!

Родопските ястия се заплащат допълнително.

Заповядайте! Очакваме Ви.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Сийка Мелемова
Сийка Мелемова