Красивата вила "Странджа" в подножието на Странджа планина и на 3 км. от плажовете на с. Лозенец се отдава целогодишно под наем.

Вилата разполага с 3 спални на втория етаж. От спалните се излиза на голяма веранда с кухненски бокс, подходяща за отдих с компания през горещите летни вечери. В тях могат да се настанят общо 10 човека. На етажа има два санитарни възела с душ и тоалетна.

Вилата разполага и със студио с камина, което се намира на 3-тия етаж. В него има баня с тоалетна, кухненски бокс, 1 двойно легло, трапезария, кът с диван и телевизор. На етажът има санитарен възел с душ и поалетна. Tерасите са с изглед към планината и морето. Тук могат да нощуват още максимум 3ма човека и е място удобно за събирания, особено през зимата.

На разположение на гостите са втория и третия етаж на вилата, тъй като на първия етаж се намира отговорния за поддръжката и охраната на вилата.

Къщата има парно отопление за студените зимни дни и климатици за лятото.

Чистият планински въздух, приятната лятна прохлада, тишината и спокойствието в съчетание с атмосферата в къщата ще направят вашата почивка незабравима.

Вилата може да бъде наемана от по-малък брой хора от нейния максимален капацитет.

Сметка за резервации:

Първа инвестиционна банка, сметка No. : BG11FINV91501016356616

Светлана Найденова Иванова

Ние Ви очакваме !

Местоположение:
Цялата вила: 13 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Светлана Иванова