Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа Вила Странджа

Красивата вила "Странджа" в подножието на Странджа планина и на 3 км. от плажовете на с. Лозенец се отдава целогодишно под наем.

Вилата разполага с 3 спални на втория етаж. От спалните се излиза на голяма веранда с кухненски бокс, подходяща за отдих с компания през горещите летни вечери. В тях могат да се настанят общо 10 човека. На етажа има два санитарни възела с душ и тоалетна.

Вилата разполага и със студио с камина, което се намира на 3-тия етаж. В него има баня с тоалетна, кухненски бокс, 1 двойно легло, трапезария, кът с диван и телевизор. На етажът има санитарен възел с душ и тоалетна. Tерасите са с изглед към планината и морето. Това е място удобно за събирания, особено през зимата.

На разположение на гостите са втория и третия етаж на вилата, тъй като на първия етаж се намира отговорния за поддръжката и охраната на вилата.

Къщата има парно отопление за студените зимни дни и климатици за лятото.

Чистият планински въздух, приятната лятна прохлада, тишината и спокойствието в съчетание с атмосферата в къщата ще направят вашата почивка незабравима.

Вилата може да бъде наемана от по-малък брой хора от нейния максимален капацитет.

Сметка за резервации:

Първа инвестиционна банка, сметка No.: BG11FINV91501016356616

Светлана Найденова Иванова

Ние Ви очакваме!

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Светлана Иванова
Светлана Иванова