Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско Вила Терзийско

Вила “Терзийско” се намира в Троянския балкан на главен път Троян-Шипково и е единственото населено място в района, което не е разположено в долините, а по билата на възвишенията, върху които се намира, което позволява изключителна панорамна гледка към най-високите върхове на Стара планина и Предбалкана.

Предоставя ви се възможност да се насладите на чудесната природа и да се възползвате от нейните блага. През свободното си време гостите ни имат възможност да осъществят излети до Шипковски минерални Бани и Минерални Бани в с. Чифлика. В близост се намира и еко пътека до лобното място на Захари Стоянов. Непосредствено до вилата тече река Ръждавец.

Настаняване:

Вила “Терзийско” предлага три двойни стаи с парно отопление, дневна, баня и тоалетна, и напълно оборудван кухненски бокс. За пълноценната почивка на своите гости, вилата разполага с голяма веранда, собствен паркинг, хубав двор с външно барбекю, огнище и шатра, непосредствено до гората, както и безжичен интернет и телевизия.

Капацитет на вилата:

6-8 гости

Местоположение:
Цялата вила: 8 гости
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Ивана Стамболийска
Ивана Стамболийска