Вила The White House
община Поморие, област Бургас
село Лъка
14 Май 16 Май
300лв. на вечер
Самостоятелна вила
Брой гости 10 допълнителни лега 2
            

Вилата разполага с пет спални, хол и напълно оборудвана кухня, отопляем басейн, огромен двор с барбекю кът, детски кът, беседка, паркинг.

Вила за гости на 10 км. от гр. Бургас, от кв.Сарафово и от гр. Поморие - капацитет 10+2 легла и отопляем басейн

Къщата разполага със собствен отопляем басейн, огромна дневна с хол за събирания и напълно оборудвана кухня. Пет двойни спални с телевизори, климатици и три санитарни възела - баня с тоалетна. В дневната има камина, което прави къщата подходяща не само за лятна ваканция, но и за прекрасен престой и през зимните студени месеци.

Дворът е 2000 кв.м. изолиран с големи огради, детски кът с батут и забавления – закрито барбекю помещение, басейн, който се отоплява и може да се използва не само през лятото.

Зимен сезон цена 300 лв. на ден минимум 2 нощувки, силен летен сезон 25 юни – 1 септември цена 380 лв. Цена над 5 нощувки 350 лв. на ден.

Можете при нас да празнувате своите празници - Р.Д., балове, кръщенета и всякакви партита напълно самостоятелно. При нас можете да организирате и вашия тиймбилдинг.

За повече въпроси и информация можете да харесате и разгледате нашата фейсбук страница – The White Housе – място за отдих и забавления с. Лъка. Капарирането на вилата е с оставане на депозит от 200 лв, който се връща при напускане на вилата. За летния сезон се изпраща капаро по банков път в размер на 40% от сумата за престоя.

Тел. за контакти 0898534507

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Дияна Николова