Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан Вила Тони и  Деймиан

Вила Тони и вила Деймиан се намира в село Църква, което е  разположено само на 7 км. от известния с невероятните си слънчеви и широки плажове комплекс Албена. Селото е туристическо с много вили за почивка освен това тук живеят постоянно около 500 души. Селото е спокойно и живописно. Комуникациите са на високо ниво, инфраструктурата е добра, лесно се стига до Добрич, Варна и Балчик. В центъра на селото са разположени три добре заредени магазина. Комплекс Златни Пясъци е на 15 км; Варна – 25 км; Балчик – 12 км.

Вила Тони и вила Деймиан са вили близнаци, двете вили са обзаведени и оборудвани по един и същ начин.

Всяка вила е  на два етажа, подходяща е за семейни почивки и е с капацитет 6 души. На втория етаж има три самостоятелни спални – две от тях с двойни легла, третата с две единични. Всяка спалня разполага със собствен климатик. Всяка вила се обслужва от две бани с душ-кабини. Първият етаж на вилата е зает от просторен хол-трапезария гледаща към градината и басейна. Просторен хол с разтегателен диван, на който може да спи един човек; вградена кухня снабдена с печка – четири котлона и фурна, голям хладилник с фризер, тостер, кана за топла вода, пералня и необходимата посуда за приготвяне и сервиране на храна; Маса за хранене с шест стола; Всекидневната също разполага с климатик. Всички стаи са с комарници.

 

Двете вили са с общ капацитет 6 спални и два дивана и са подходящи за 12-14 човека.

На разположение на гостите е открит поддържан басейн – дълбочина 1 м – 1.5 м; шезлонги и чадъри, барбекю и пластмасова маса със столове. Пред всяка вила има барбекю.

Местоположение:
Цялата вила: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Ваня Бенчева
Ваня Бенчева