Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори Вила Цветанови двори

Цветанови двори е малък туристически обект. Разполага с две вили в един общ двор. Всяка вила е ориентирана към улица, съответно Вила 1 -ул ".Г.Бенковски " и Вила 2 към ул."Иван Капетан "- тупик.

Всяка вила има две спални със собствени санитарни възли, голяма дневна с кухненски бокс, оборудван с техника и посуда за 6 ч.

В дневните има голяма маса за хранене, вътрешна камина, диван /оборудван с бельо и завивки за 2 ч./

Във всяко помещение на вилите има телевизор с кабелна телевизия. Под чардака навън има външни маси за хранене и камини тип огнище, на които да си приготвяте с наши дърва барбекю.

През летния сезон може да използвате шезлонги, велосипеди - 4бр. в обявените цени, без да доплащате.

Вилите се намират в по-тихата част на с. Рибарица /далеч от големите комплекси/. Дворът е озеленен и ограден от всички страни с ограда. Дневните са ориентирани към вътрешната част на двора, така че да може да наблюдавате децата си и да се любувате на красивата природа. В двора може да паркирате 3-4 коли.

Молим Ви, преди да направите резервация, да се информирате от нашия администратор за промоционални цени и отстъпки за престой.

За да направите резервация, трябва да платите до 30% от цената с превод по банкова сметка, да платите в брой на касата на обекта, по куриер или с пощенски запис.

В обявените ни цени е включен ддс9% в туризма и туристически данък да всички настанени туристи в обекта. За плащанията си може да получите и фактура.

При нас може да си организирате семейно тържество, фирмено събитие или мероприятие или просто да се отпуснете сред красивата природа и да почивате.

Нашият администратор ще Ви информира за туристически маршрути, възможностите да посетите обществени мероприятия и др.

Настаняването става от 14 ч., а освобождаването до 12ч. Може да договорите и други часове, ако има възможност.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Двойни стаи: 1
Къщи: 2
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
069* *** **
покажи телефона
Николина Дамянова
Николина Дамянова