Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората Вила В гората

Вила В гората, Чифлик разполага с леглова база от 12 места.

Ако искате да избягате от градския шум, ако търсите прохлада, тишина и свобода от чужди правила, ако искате да усетите великолепието на Балкана, да чувате ромона на реката и да се събуждате със славееви песни, ако търсите не просто стая, заповядайте в горската ни вила!

Намираме се на тихо и спокойно място, в красива гора, на километър от минерални басейни, в Троянския Балкан. Предлагаме на своите гости приятна, тиха и романтична обстановка, без излишен лукс, но с необходимите удобства за ваканция сред чистата и красива природа на курорт Чифлик.

Вилата разполага с две спални помещения /5 човека/, санитарен възел, уютна трапезария и напълно оборудвана кухня. Предлагаме и настаняване в две самостоятелни бунгала, с по две и четири легла, всяко със санитарен възел.

На разположение на гостите има изнесена навън кухня, с многофункционално огнище, кът за хранене, почивка и съзерцание.

Цена на вилата за вечер е 100 лв.! В бунгало - 45 лв за двама, трети и четвърти човек по 10 лв.! Цена за цялата база /максимум 12 човека/ е 210 лв.

Заповядайте при нас, заредени с позитивизъм! Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Къщи: 1
Бунгала: 2
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Ралица Славова
Ралица Славова