Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин Вила Вайлин

Сгушена в сърцето на Родопите, на един поглед разстояние от язовир Батак, Вила Вайлин се намира в центъра на курортен комплекс Цигов чарк.

Вила Вайлин предлага на своите гости уютна къща състояща се от 5 спални, всяка със самостоятелен санитарен възел, всекидневна с напълно оборудвана кухня с всички необходими уреди и съдове за приготвяне на храна и сервиране и самостоятелен санитарен възел към всекидневната.

В три от спалните има разтегателни дивани за настаняване на семейства с деца. Предлагат се и 2 бебешки кошари, вана за къпане и столче за хранене за най-малките ни гости.

На разположение са ТВ, WI-FI интернет, безплатен паркинг.

Извън къщата със спалните, в отделна сграда е разположена просторна и шумоизолирана зала за събиране на до 20 човека със самостоятелна кухня, камина, мека мебел, собствен санитарен възел, ТВ, уредба с микрофони, печка на дърва с голяма фурна.

Сградите са разположени в голям, частично ограден двор, в който на разположение на гостите са кът за хранене на открито, барбекю и детски кът с люлки, пясъчник и батут.

Къщата със спалните се отоплява с парно на пелети.

Залата за хранене се отоплява с климатик и възможност по желание на гостите, може да се запали камина, в която може да се приготви нещо вкусно на жар.

Кухните разполагат с хладилник, фризер, готварска печка на ток, микровълнова фурна, кафе машина, съдомиялна машина, пералня, чинии, чаши, прибори и необходимата посуда за приготвяне на храната.

Вила Вайлин разполага със собствен двор и безплатни паркоместа.

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Георги Целев
Георги Целев