Вила Вербена 1898 Вила Вербена 1898 Вила Вербена 1898 Вила Вербена 1898 Вила Вербена 1898 Вила Вербена 1898 Вила Вербена 1898 Вила Вербена 1898

Вила "Вербена" е разположена в полите на Стара планина, на 3 км. високо в планината, на 620 м. надм. височина по поречието на река Зла река, в непосредствена близост до резерват Централен балкан, Ви предлага една прекрасна възможност да преживеете своя незабравим уикенд!

Двете сгради, построени през 1898 год. са напълно реновирани. Разполагат с 11 двойни стаи и 2 апартамента със самостоятелен санитарен възел и сателитна телевизия с LCD телевизори. Мебелировката от ковано желязо и състарено дърво ще Ви накара да усетите уюта на планинската хижа!

На разположение на гостите са ресторант и лятно барбекю с по 30 места. Тук можете да намерите богат избор на вина, домашна сливова ракия и да вкусите ястията на традиционната българска кухня.

За любителите на старини, мястото, на което е разположена вилата, води до останките на стар римски път, който местните хора наричат "Велики Преслав", а ловният резерват предлага възможност за организиране на различни видове лов и риболов на пъстърва.

Вилата е изходен пункт за безброй живописни маршрути към Стара планина в резерватите: "Северен Джендем" и "Джендема", убежище на дива коза, мечка, благороден елен и сърна.

Водопадите "Райското пръскало", "Видимското" и "Кадемлийското пръскало" са една от атракциите в района , която си струва да видите и да усетите величието и красотата на планината с един прекрасен пикник!

Запалете свещ за здраве в каменната църква "Св. Параскева" от 1812 г., която е паметник на културата и се намира в девическия манастир "Св. Троица" от 1830 г. или в храм паметника "Св. Георги Победоносец" в Ново село, Батошевския или Троянския манастир.

Местоположение:
Цялата вила: 20 гости
Единични стаи: 8
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Вербена 1898
Вербена 1898