Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория Вила Виктория

Вила "Виктория" се намира на тихо и спокойно място в гр. Павел баня, на пешеходно разстояние от центъра. При нас можете да си починете от забързаното ежедневие или да прекарате страхотно време със своето семейство или приятели.

На първия етаж има напълно обзаведена кухня, включваща микровълнова печка, котлони с абсорбатор, печка, кана за топла вода, кафемашина, хладилник, както и необходимата посуда за приготвяне и сервиране на храна и напитки. Две бани с тоалетни са на разположение на гостите. Една на първи и една на втори етаж, като в една от тях има и пералня. За удобство на гостите, вилата е оборудвана с ютия, сешоар, както и детска кошара за семейства с малки деца.

Холът е обзаведен с маса за хранене за 9 човека, камина, голям диван и телевизор. Всички стаи разполагат с климатик, телевизор и достъп до безжичен интернет.

Зелената стая, която се намира на втория етаж, разполага с голяма спалня, гардероб, нощни шкафчета, тоалетка, както и телевизор.

На третия етаж се намира розовата стая, оборудвана с всичко необходимо за една приятна почивка - спалня и разтегаемо канапе, гардероб, нощни шкафчета, тоалетка и телевизор.

Последната и най-новообзаведена стая се намира на последния етаж и тя е пригодена за 3 души, които могат да се настанят на голяма спалня и единично легло.

Стаите на 2-ри и 3-ти етаж разполагат с тераси, с изглед към Стара планина или Средна гора. Легловата база е 7 човека, а максималният капацитет за настаняване е – девет (9) човека, ако се използва разтегаемото канапе в голямата розова стая или диванът в хола.

Външно барбекю, мивка, голям чадър и маса със столове са на разположение на гостите , които искат да прекарат своето време на чист въздух.

В непосредствена близост на около 4 км. се намира яз. Копринка, а на разстояние до 25 км. се намират множество исторически, културни и природни забележителности като Тракийската гробница в гр. Казанлък, вр. Ботев и Шипка.

Очакваме Ви във Вила Виктория!

Местоположение:
Цялата вила: 9 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Валентина Петрова
Валентина Петрова