“Вила Вучев” е пет звездна елегантна вила със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус комфортни стаи във Велинград, България. Тази луксозна вила се намира в красивата Родопи планина на 700 метра надморска височина, в едно от най-добрите места за почивка в Европа – Спа столицата на Балканите.

“Вила Вучев” е носител на престижните награди “Бутикова Вила” за 2015 и 2016 години на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Вила Вучев е носител на наградата за “СПА туризъм” за 2016 година на Балканските награди за туристическата индустрия.

Каним Ви в прекрасно озеленения двор с топъл минерален басейн и барбекю, релаксиращия център със сауна и джакузи и трапезарията с подбрани вина, за да преживеете една незабравима почивка.

“Вила Вучев” се намира едно от най-прекрасните места в България – град Велинград. Той се намира в Чепинската котловина в Западните Родопи. Градът има планински климат-лятото е прохладно, а зимата мека. Велинград е един от най-безоблачните градове в България.

Водни ресурси в района на Велинград – реки, карстови и минерални извори – има в изобилие. Във Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища. Минералните извори (80 на брой), мекият климат и прекрасната природа са голямото богатство на града. Велинград е един от най-големите балнеологични курорти в България и е известен като “СПА столицата на Балканите”.

Местоположение:
Цялата вила: 17 гости
Единични стаи: 8
Двойни стаи: 8
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Ивайло Николов