Вила Яйла Вила Яйла Вила Яйла Вила Яйла Вила Яйла Вила Яйла Вила Яйла Вила Яйла

# Важно! Резервации единствено по телефон! #

Нашата вила представлява двуетажна къща с двойни и тройни стаи и три общи бани с тоалетни по етажите. На първия етаж предлагаме голяма семейна стая с тераса, както и по-малка двойна стая. На втория етаж може да ви настаним в една от двойните/тройните стаи, които делят обща тераса, предпочитана заради хамака и изгледа към морския хоризонт. Всяка стая е оборудвана с хладилник и телевизор. Стаите са директно свързани с трапезарията и кухнята на първия етаж.

Вилата често приема големи групи от гости, компании от семейства и дори зелени / приключенски училища. Уютната трапезария и барбекюто са част от удобствата, които предлагаме на нашите гости. По този начин вие получавате възможността да спестите още повече, комбинирайки евтината нощувка с храна, която приготвяте сами бързо и лесно.

Така наречената от нас Жълта къща е малка семейна къщичка независима от вилата. Тя предлага двойни стаи, кухненски бокс, баня с тоалетна и малко остъклено антре. Поради своята обособеност и оборудване, Жълтата къща е много предпочитана от семействата с деца.

В радиус от 2 до 20 км от селото можете да посетите десетки забележителности: плажове от различен тип, крепости, нощни заведения, голф клуб, мидена ферма, нос Калиакра и Болата, курорта Русалка, фара Шабла и много други. Прочетете повече в нашия уебсайт!

Заповядайте при нас от април до края на октомври!

Местоположение:
Цялата вила: -
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
сем. Сотирови
сем. Сотирови