Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак Вила Язовир Батак

Вилата разполага с голямо собствено дворно място с голяма беседка, барбекю с камина, поляна и места за паркиране до самата вила. Има сателитна ТВ. Самата вила е обградена от борова гора, намира се близо до язовир Батак. През зимата разполага с локално парно отопление.

Намира се на 800 м от яз. Батак и е чудесна възможност за Вашата семейна целогодишна почивка, но не забравяйте да вземете и приятели, за да се насладите заедно на красотата на местност Цигов чарк.

Настаняване:

Първия етаж:

- Разполага с 2 санитарни възела(с баня и тоалетна всеки един от тях). Хол с камина и барплот, кухня отделена от хола, битов хол с камина за почивка и една стая с 3 легла.

Втория етаж:

- 4 спални помещения, като 2 от тях са с по 2 легла, едната е с 3 легла, а най-голямата която има и тераса е с 4 легла. На втория етажа има общи 2 санитарни възела (бани с тоалетни).

Местоположение:
Цялата вила: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона