Вила Здравец Вила Здравец Вила Здравец Вила Здравец Вила Здравец Вила Здравец Вила Здравец Вила Здравец

Вилата е разположена в средата на село Ягодина - на 100 метра от центъра. Разполага с три двойки стаи- едната със собствен санитарен възел, а другите две- с общ.

Обзавеждането на всяка стая се състои от: спалня, гадероб, нощни шкафчета, телевизор. За студените дни има парно опопление.

Всяка стая има тераса, от която ще се любувате на страхотната гледка към планинските хребети - високи и зелени ливади осеяни с пъстри цветя в ниското.

Всички стаи имат:

- тераса

- кабелна телевизия

- локално парно отопление

- 24 часа топла вода

На етажа, който е абсолютно самостоятелен (домакините нямат достъп до него, когато е ангажиран) има кухня с трапезария. Тя е обзаведена със всичко от първа необходимост, за да се чувствате като у дома си. На ваше разположение са хладилник, микровълнова печка, кафе- машина, барбекю и посуда, необходима в ежедневието ви.

Ако желаете може да приготвяте сами храната си, но ако сте решили да почивате максимално може да се възползвате отуслугите на домакинята и ще имате възможност да опитате специалитетите на родопското ястие - клин, пататник, качамак, овче мляко.

Погрижили сме се и за Вашето развлечение - има три екопътеки, по които ще достигнете до пещерите Ягодинска и Дявоското гърло.

Можем да ви предложим още:

- велотуризъм

- пикник на беседка и заслон

- джип сафари до различни местности

- моторни шейни

- пейнтбол - страхотно преживяване и удоволствие.

Местоположение:
Цялата вила: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
София Божидарова
София Божидарова