Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика

Вила "Зеленика" предлага отлични условия за една незабравима почивка на море, уикенд, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място сред природата. Вилата се намира в непосредствена близост до омайната широколистна гора на Странджа планина, на десетина-петнайсет минути пеша до два очарователни плажа, на десетина минути с кола до река Велека, на няколко минути от централната улица с многобройни ресторанти и магазини за хранителни стоки.

Вила "Зеленика" се състои от една основна къща на 2 етажа със съвременна архитектура, разположена на терен с денивелация. Отделена с тревна площ беседка, с видимост към детския кът, обособена като кухня с голяма трапезария и зидано барбекю с пещ.

Вилата предлага на своите гости двойни, тройни стаи и апартаменти на първия и втория етаж с обзавеждане от естествена иглолистна дървесина. Всички стаи и апартаменти са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия, хладилник, тераса с маса и столове, както и безжичен интернет - за да не губиш връзка със света.

Местоположение:
Цялата вила: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Петранка Начева
Петранка Начева