Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика Вила Зеленика

Вила " Зеленика " е идеална за хора търсещи пълноценна почивка, далеч от шума, за хора любители на природата, планинския въздух, аромата на горски цветя и билки и жизнерадостните песни на птичките. Вилата е разположена в подножието на красивата и необятна планина Странджа. Вилата е идеално място за отдих за тези, които търсят спокойствие и ведрина.

На разположение на гостите са голям двор, барбекю, външна камина, оборудвана кухня на Ваше разположение, телевизия, закрита механа с камина и санитарен възел. Вторият етаж е с три самостоятелни стаи и санитарен възел на етажа.

Вила " Зеленика " се намира на около 80 километра от Бургас посока град Малко Търново и на около 400 километра от София. Намира се в защитената местност " Докузак " в посока село Стоилово - обхваща красив карстов район при река Докузак, с малкия едноименен водопад и непресъхващите девет извора. По поречието й има места за риболов.

На 200 м. от водопад Докузак започва една от най-популярните екопътеки в природния парк – Странджанска горска пътека. Пътеката е първата интерпретативна пътека в природния парк с модули и табели с интересна информация за биоразнообразието.

Започва на около 200 м. преди водопада Докузак, вдясно от пътя М. Търново - с. Стоилово.

Района е богат и на други забележителности.

Цената подлежи на коментар.

Местоположение:
Цялата вила: -
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Димо Филчев
Димо Филчев