Комплекс "Алпин“ е едно малко, кокетно бижу намерило своето място на едва няколко метра от ски пистите на един от най-популярните зимни курорти в България. Красиво и елегантно съчетание на топлина и уют, на стил и изисканост, той съумява да предложи отлични условия за всеки, който държи да прекара една наистина страхотна почивка далеч от големия град, обграден с любимите си хора.

Ние Ви гарантираме незабравими и приятни моменти сред лукс и комфорт.

"Алпин“ е добре познат като един от най-добрите бутикови комплекси в Боровец и се стреми да поддържа своето реноме чрез най-висок клас обслужване на своите гости, което да гарантира техните усмивки, уют и спокойствие.

Умението ни да осигуряваме неповторими мигове по време на почивката и да караме нашите гости да се наслаждават на великолепни емоции и ни кара да продължаваме да го правим, за да сме сигурни в пълното удовлетворяване на техните очаквания.

Изборът, който предоставя комплексът е от четири стаи, един апартамент и две студия с тераси с чудесна гледка към планината. Комплекса предлага осем самостоятелни къщички, разположени във вилното селище. Гостите могат да се насладят на джакузи, сауна.

Предлагаме и рум-сървиз.

Местоположение:
Капацитет: 52 гости
Двойни стаи: 2
Студиа: 2
Апартаменти: 1
Къщи: 8
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Вилно Селище Алпин