Вилно селище Азарея се намира в сърцето на Троянския балкан в с. Горно Трапе. То е разположено на 6км от гр. Троян, в близост до Чифлика и Шипково, места с лечебни минерални извори.

Селището се състои от 6 броя кръгли дървени къщи с форма на конусна пирамида, разположени в кръг. Всички къщи са ориентирани на юг и гледат към красивото планинско било. Къщите са на две нива с РЗП 60кв.м. и са изпълнени изцяло от дървена конструкция.

Изпълнен е специален ландшафтен проект за озеленяване с помощта на който пространството е оформено като цветна мандала. На централната площадка е разположена контурна дървена пирамида, която се използва за лечение и медитация. В градината има малък басейн и закътано барбекю.

При проектирането сме използвали нашите познания по фън шуй, като сме се допитвали и до ценните съвети на специалисти в областта, за да оформим една изключително хармонична среда в която форми, пропорции, цветове и елементи да въздействат на човека да се чувства жизнен, енергичен, с активиран творчески потенциал и позитивна нагласа към света.

От опита, който имаме в изграждането на такъв тип екологични къщи и изследванията, които сме провели, можем смело да заявим, че те оказват благотворно въздействие върху хората, които ги обитават в няколко направления:

- Възстановяване правилния енергообмен и укрепване имунната система на организма.;

- Изчезва главоболието и умората;

- Нормализира кръвното налягане;

- Възстановява нормалното функциониране на нервната система;

- Нормализира нивото на кръвната захар;

- Увеличава енергийния статус на човека.

В селището целогодишно ще се организират оздравителни програми, семинари и ваканционни почивки. Местоположението на селището е подходящо и за еко и уелнестуризъм, за разходки из планината пеша и с велосипеди.

Местоположение:
Капацитет: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Вълчев