Вилно селище Баташки хан

к.к. Цигов Чарк · община Батак, област Пазарджик

Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан Вилно селище Баташки хан

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Пред къщата
Веранда
Гостна
Спалня
Двойна стая
Тройна стая
Баня и тоалетна
Детска площадка

Вилното селище „Баташки хан“, разположено в сърцето на Родопа планина, на брега на язовир Батак, в живописната местност „Цигов чарк“. Разположението му създава идеални условия за развитие на риболовен, ловен, селски и високопланински туризъм, както и за водни спортове.

Невероятните гледки, които откриват язовира и планината, са запленяващи при залез слънце, независимо дали те са запечатани в обектива на някой фотоапарат от борда на лодката през лятната прохлада или от билото на планината, спускайки се със ски или шейни по скърцащият сняг.

„Баташки хан“ е вилно селище което разполага със седем къщи. Вилно селище „Баташки хан“ е под постоянно видеонаблюдение и гарантира за охраната на обекта и леките автомобили, които се намират в района на вилното селище.

Всяка къща предоставя място за паркиране на автомобили, безжичен интернет, както и самостоятелни външни барбекюта, всички къщи са оборудвани с необходимите посуда за една незабравима почивка.

Комплексът разполага със закрит плувен басейн.

Разполагаме с 5 (пет) модела на къщи за настаняване от четири човека до петнадесет човека в самостоятелна къща:

I. Вариант на Къща с 2 (две) спални:

Къщата е на един етаж с капацитет за четири (4) човека, отоплението е с камина с водна риза с радиатори.

Къщата е на един етаж с капацитет за четири човека с опция за още двама, отоплението е с камина с водна риза с радиатори. Къщата разполага с една спалня с двойно легло и една стай с две отделни легла които могат да станат на спалня има една баня и тоалетна, хол и кухненски бокс са в едно помещение, което е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене диван с маса.

Къщата разполага със закрита тераса на която има маса за почивка, релакс и кафе, от която се открива незабравима гледка. Къщата разполага със самостоятелно външно барбекю, в което има маса с пейки, скара на дървени въглища, фурна с котлони.

Къщата разполага със самостоятелно външно барбекю, в което има маса с пейки, скара на дървени въглища, фурна с котлони.

II. Вариант на Къща с 3 (три) спални:

Къщата е на два етажа с капацитет за шест (6) човека, отоплението е с камина с водна риза с радиатори.

На първият етаж са разположени две спални с двойни легла, като едната спалня е преходна, една баня и тоалетна.

На вторият етаж са разположени една спалня с двойно легло, баня и тоалетна, хол и кухненския бокс са в едно цяло помещение, което е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене диван и маса.

Къщата разполага със закрита тераса и вътрешни стълби, на терасата има маса за почивка, релакс и кафе, от която се открива незабравима гледка.

Къщата разполага със самостоятелно външно барбекю, в което има маса с пейки, скара на дървени въглища, фурна с котлони.

III. Вариант на Къща с 4 (четири) спални:

Къщата е на два етажа с капацитет за девет (9) човека, отоплението е с камина с водна риза с радиатори.

На първият етаж са разположени една спалня с двойно легло и едно отделно една баня и тоалетна хол и кухненски бокс са в едно цяло помещение, което е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене.

На вторият етаж са разположени три спални, двете стай са с двойни легла, третата стая е с две отделни легла които могат да станат на спалня е една баня и тоалетна. Къщата разполага със закрита тераса и вътрешни стълби, на терасата има маса за почивка, релакс и кафе, от която се открива незабравима гледка.

Къщата разполага със самостоятелно външно барбекю, в което има маса с пейки, скара на дървени въглища, фурна с котлони.

IV. Вариант на Къща с 5 (пет) спални:

Къщата е на два етажа с капацитет за тринадесет (13) човека, отоплението е с камина с водна риза с радиатори.

На първият етаж са разположени три спални, една стая с двойно легло, две стай със спалня и едно отделно легло и една баня и тоалетна.

На вторият етаж са разположени две спални, едната стая е със спалня и едно отделно легло, втората стая е с двойно легло.

Къщата на втория етаж разполага с хол и кухненски бокс които са в едно цяло помещение, то е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене диван с маса има една баня и тоалетна. Къщата разполага със закрита тераса и вътрешни стълби, на терасата има маса за почивка, релакс и кафе, от която се открива незабравима гледка.

Къщата разполага със самостоятелно външно барбекю, в което има маса с пейки, скара на дървени въглища, фурна с котлони.

v. Вариант на Къща с 6 (шест) спални:

Къщата е на два етажа с капацитет за петнадесет (15) човека, отоплението е с камина с водна риза с радиатори.

На първият етаж са разположени четири спални, две стаи с двойно легло и две стаи със спалня и едно отделно легло, една баня и тоалетна.

На вторият етаж са разположени две спални, едната стая е със спалня и едно отделно легло, втората стая е с двойно легло.

Къщата на втория етаж разполага с хол и кухненски бокс който са в едно цяло помещение, което е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене диван с маса има една баня и тоалетна.

Къщата разполага със закрита тераса и вътрешни стълби, на терасата има маса за почивка, релакс или кафе, от терасата се открива незабравима гледка към язовира.

Къщата разполага със самостоятелно външно барбекю, в което има маса с пейки, скара на дървени въглища, фурна с котлони.

Местността „Цигов чарк“:

Местността Цигов чарк е неповторима и единствена в България със съчетание на надморска височина (1000 до 1300 м.), борова гора, ски писти и язовир около който се простират тучни ливади. Този курорт е новата „перла“ на България. Пистата „Цигов чарк“ предлага добри условия за ски и сноуборд. Денивелацията е около 100 м, което я прави подходяща за начинаещи и средно напреднали. Дължината е 1500 м. Разделена е на две части, като долната е по-лесна. Има два влека. В горната си част е по-стръмна и се обслужва от влек тип котвичка. Има проект за удължаване на пистата.

„Цигов чарк“ се намира на 7 км. от град Батак и на 15 км от Велинград, на 36 км от Пазарджик, от Пловдив - 65 км. и от град София - 150 км. В околностите на местността „Цигов чарк“ може да наберете гъби, или да съберете и изсушите билки за чай през студените и дълги зимни дни. Чудесно сладко може да приготвите от диви ягоди и къпини, стига да имате търпение да си наберете в достатъчно количество. Туристически маршрути. В близост се намират язовир Широка поляна, язовир Васил Коларов, Беглика, пещера Снежанка.

Сервизно описание на обекта

Вили Баташки хан се намира на 1.1 км. по въздух в права линия от централната зона на Цигов чарк. Близко разположени са Батак, Свети Константин и не на последно място Пазарджик. В близост до Цигов чарк, за харесващите природната среда, предлагаме да огледат курорт язовир Батак на 1.2 км., язовир Батак на 1.4 км. и Чудните мостове на 38.4 км. по въздух. На заинтересованите от история/култура/изкуство предлагаме да се отбият до природонаучен музей Плиоценски парк на 11.8 км., крепост Цепина на 15.7 км. и обидимски Манастир "Свети Пантелеймон" на 49.6 км. по въздух.

Мястото за нощувка е категоризирано с 1 звезда. Обектът предоставя закрит/вътрешен басейн. По време на почивката си децата могат да се възползват от една от следните възможности: детски кът/площадка, басейн (деца) и детски ТV канали.

За удобство Вили Баташки хан дава на разположение на своите гости безжичен достъп до интернет, безжичен интернет навсякъде - безплатен, безплатен безжичен интернет в публични зони и безплатно ползване на WI-FI.

Местоположение:
Капацитет: 108 гости
Къщи: 7
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Васил Димитров
Васил Димитров