Вилно селище Баташки хан

к.к. Цигов Чарк · община Батак, област Пазарджик

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Свободна

Вилното селище „Баташки хан“, разположено в сърцето на Родопа планина, на брега на язовир Батак, в живописната местност „Цигов чарк“. Разположението му създава идеални условия за развитие на риболовен, ловен, селски и високопланински туризъм, както и за водни спортове. Невероятните гледки, които откриват язовира и планината, са запленителни при залез слънце, независимо дали те са запечатани в обектива на някой фотоапарат от борда на лодката през лятната прохлада или от билото на планината, спускайки се със ски или шейни по скърцащият сняг.

„Баташки хан“ е вилно селище което разполага със седем къщи. Вилно селище „Баташки хан“ е под постоянно видеонаблюдение и гарантира за охраната на обекта и леките автомобили, които се намират в района на вилното селище. Всяка къща предоставя място за паркиране на автомобили, безжичен интернет, както и самостоятелни външни барбекюта, всички къщи са оборудвани с необходимите посуда за една незабравима почивка.

Комплексът разполага със закрит плувен басейн.

Разполагаме с 4 /четири/ модела на къщи за настаняване:

I. Вариант на Къща с 4 /две/ спални:

Къщата е на 1 /един/ етаж, с капацитет 4 /четири/ човека и с възможност за още 2 /двама/ при доплащане, отоплението е с камина (водна риза с радиатори), предоставя 2 спални (едната е с две отделни легла, гардероб и тоалетка, а другата е със спалня, гардероб и тоалетка), баня и тоалетна, хола и кухненския бокс са в едно цяло помещение, което е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене на 6 /шест/ човека, мека мебел (ъгъл) и ниска маса.

Къщата има закрита тераса, на която има маса с пейки, от която се открива незабравима гледка.

Към къщата има самостоятелно външно барбекю под навес с маса и пейки.

II. Вариант на Къща с 3 /три/ спални:

Къщата е на 2 /два/ етаж с капацитет 6 /шест/ човека и с възможност за още 2 /двама/ при доплащане, отоплението е с камина (водна риза с радиатори).

Първият етаж предоставя 2 /две/ спални баня и тоалетна

Вторият етаж предоставя 1 /една/ спална баня и тоалетна, хол и кухненски бокс са в едно цяло помещение, което е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене на 8 /осем/ човека, мека мебел (ъгъл) и ниска маса.

Къщата има закрита тераса, на която има маса с пейки, от която се открива незабравима гледка.

Към къщата има самостоятелно външно барбекю под навес с маса и пейки.

III. Вариант на Къща с 4 /четири/ спални:

Къщата е на 2 /два/ етаж и с капацитет 8 /осем/ човека, и с възможност за още 2 /двама/ при доплащане, отоплението е с камина (водна риза с радиатори).

Първият етаж предоставя, 1 /една/ спална, баня и тоалетна, хол и кухненски бокс са в едно цяло помещение, което е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене на 10 /десет/ човека.

Вторият етаж предоставя 3 /три/ спални (две спални и стая с две отделни легла, гардероб и тоалетка), баня и тоалетна.

Къщата има закрита тераса с вътрешни стълби, на която има маса за отмора, релакс и кафе, от която се открива незабравима гледка.

Къщата предоставя самостоятелно външно барбекю, в което има маса с пейки за 10 /десет/ човека, скара на дървени въглища, фурна и котлон.

IV. Вариант на Къща с 5 /пет/ спални:

Къщата е на 2 етажа с капацитет 10 /десет/ човека и с възможност за още 2 /двама/ при доплащане, отоплението е с камина (водна риза с радиатори).

Първият етаж предоставя 3 спални и една баня и тоалетна.

Вторият етаж предоставя 2 спални(едната е с две отделни легла) баня и тоалетна, хола и кухненския бокс са в едно цяло помещение, което е оборудвано с хладилник, микровълнова печка, тостер, безжичен интернет, телевизор, висока маса за хранене на 12 човека, мека мебел (ъгъл) и ниска маса.

Къщата има закрита тераса с вътрешни стълби, на която има маса за отмора, релакс и кафе, от която се открива незабравима гледка.

Къщата предоставя самостоятелно външно барбекю, в което има маса с пейки за 10 /десет/ човека, скара на дървени въглища, фурна и котлон.

Местността „Цигов Чарк“:

Местността Цигов Чарк е неповторима и единствена в България със съчетание на надморска височина /1000 до 1300 м., борова гора, ски писти и язовир около който се простират тучни ливади. Този курорт е новата „ПЕРЛА“ на България. Пистата „Цигов Чарк“ предлага добри условия за ски и сноуборд. Денивелацията е около 100 м, което я прави подходяща за начинаещи и средно напреднали. Дължината е 1500 м. Разделена е на две части, като долната е по – лесна. Има два да влека. В горната си част е по – стръмна и се обслужва от влек тип котвичка. Има проект за удължаване на пистата.

„Цигов чарк“ се намира на 7 км. от град Батак и на 15км от Велинград, на 36 км от Пазарджик, от Пловдив - 65 км. и от град София - 150 км. В околностите на местността „Цигов Чарк“ може да наберете гъби, или да съберете и изсушите билки за чай през студените и дълги зимни дни. Чудесно сладко може да приготвите от диви ягоди и къпини, стига да имате търпение да си наберете в достатъчно количество. Туристически маршрути. В близост се намират язовир Широка Поляна, язовир Васил Коларов, Беглика, пещера Снежанка.

Сервизно описание на обекта

Вили Баташки хан се намира на 1.1 км. по въздух в права линия от централната зона на Цигов Чарк. Близкоразположени са Батак, Свети Константин и не на последно място Пазарджик. В близост до Цигов Чарк за харесващите природната среда предлагаме да огледат курорт Язовир Батак на 1.2 км., язовир Батак на 1.4 км. и чудните мостове на 38.4 км. по въздух. На заинтересованите от история/култура/изкуство предлагаме да се отбият до природонаучен музей Плиоценски парк на 11.8 км., крепост Цепина на 15.7 км. и обидимски Манастир Свети Пантелеймон на 49.6 км. по въздух.

Мястото за нощувка е категоризирано с 1 звезда. Обектът предоставя закрит/вътрешен басейн. По време на почивката си децата могат да се възползват от една от следните възможности детски кът/площадка, басейн (деца) и детски ТV канали. За удобство Вили Баташки хан дава на разположение на своите гости безжичен достъп до интернет, безжичен интернет навсякъде - безплатен, безплатен безжичен интернет в публични зони и безплатно ползване на WIFI.

Местоположение:
Капацитет: 60 гости
Къщи: 8
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Васил Димитров